MAJA I CAR UHVAĆENI U TAJNOJ AKCIJI! Isplivali ključni DOKAZI - ovo je znak da su PONOVO ZAJEDNO?! ŠOK! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 26.07.2024 | 16:45


Lemuri ponovo na okupu?!

Foto: ATA Images
MAJA I CAR UHVAĆENI U TAJNOJ AKCIJI! Isplivali ključni DOKAZI - ovo je znak da su PONOVO ZAJEDNO?! ŠOK! (FOTO)

Poslednjih dana medijski prostor ispunjen je različitim izjavama i objavama Filipa Cara i Maje Marinković, a njihovi fanovi su itekako pažljivo pratili svaki njihov korak. Nedavno su se pojavile tvrdnje da su se njih dvoje čuli nakon Majinog izlaska iz "Elite", ali se očigledno ne slažu oko toga ko je prvi inicirao kontakt. Ipak, ono što je privuklo posebnu pažnju javnosti su objave na njihovim Instagram profilima, koje su pokrenule lavinu komentara i spekulacija.

Naime, Car je prvi podelio fotografiju uz pesmu Đorđa Balaševića "Ringišil", dok je Maja nedavno objavila sliku crne mačke sa plavim očima, što je izazvalo pažnju vernih fanova.

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car posvetio pesmu Maji Marinković

Interesantno je to što se Maja nedavno snimala uz istu pesmu na rođendanu Ane Radulović, a sada je ponovo podelila tu pesmu na svom Instagram profilu. Dodatno, i Filip i Maja su ranije koristili svoje storije kako bi "peckali" jedno drugo, što je uvek izazivalo pažnju njihovih pratioca.

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković još uvek nije prebolela Filipa Cara?

Ovakve aktivnosti ne prolaze neprimećeno među fanovima, koji su već počeli da spekulišu o prirodi njihovog odnosa i da postavljaju pitanje da li je ovo samo slučajnost ili još jedan znak njihovog međusobnog "peckanja". S obzirom na sve što se dešava, večerašnja "Narod pita" emisija, na kojoj će Maja biti gošća sa Stanislavom Krofakom, izaziva posebno interesovanje. Da li će se otkriti novi detalji o odnosu Filipa i Maje ili će se samo dodatno produbiti misterija, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO: