RAZIŠLI SE ANITA I ANĐELO! Stanojlovićeva pohrlila u majčin zagrljaj, RANKOVIĆ SLAVI NIKAD JAČE! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 26.07.2024 | 19:15


Uhvaćen kako se provodi u društvu na kome bi mu svako pozavideo!

Foto: printscreen/RTVPink
RAZIŠLI SE ANITA I ANĐELO! Stanojlovićeva pohrlila u majčin zagrljaj, RANKOVIĆ SLAVI NIKAD JAČE! (FOTO)

Trećeplasirani takmičar rijalitija ,"Elita" Anđelo Ranković nakon napuštanja rijalitija progovorio je o odnosu sa pobednicom Anitom Stanojlović. Naime, mnogi su prognozirali njihov krah nakon izlaska sa rampe u Šimanovcima, ali kako Anđelo tvrdi, u njihovom odnosu ruže cvetaju. 

Foto: Amig show

Anđelo Ranković

Međutim, Anđelova izjava o planovima za budućnost izazvala je veliku pažnju. On je u intervjuu za domaće medije otkrio da trenutno ne razmatra mogućnost veridbe sa Anitom, što je mnoge ostavilo u šoku. Ova izjava, zajedno sa njegovom današnjom objavom na društvenoj mreži Instagram, izazvala je brojne kontroverze i komentare.

Naime, iz objavljenog snimka na Instagramu, može se videti da je Anđelo pobegao iz Beograda i trenutnih obaveza, tražeći osveženje u prirodi. On trenutno uživa na jezeru Šljunkara, koje se nalazi u opštini Bela Crkva. Ovo jezero, koje je najveće u toj opštini, sa svojim prelepim ostrvom i skrivenim uvalama, pruža savršenu priliku za potpuni beg od gradske vreve i svakodnevnog stresa. Anđelo je na ovo izletište poveo i svoja dva prijatelja, a atmosferu sa putovanja podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu.

Foto: Instagram printscreen/andjelo7

Anđelo Ranković

Iako Anđelo uživa u prirodi, njegova devojka Anita Stanojlović ovog puta nije bila sa njim. Prema njenim objavama na društvenim mrežama, Anita je vreme provodila kod majke u Kruševcu i sa sinom Aleksejem, dok je istovremeno aktivna na TikToku, gde pokušava da ostvari dodatni prihod.

Foto: TikTok printscreen

Anita drži Tiktok meč

Izgleda da su njih dvoje trenutno fokusirani na različite aktivnosti i projekte, a šta to dalje znači za njihovu vezu, ostaje nam da saznamo.

BONUS VIDEO: