SKANDAL! Stanislav proveo NOĆ kod Maje u stanu, otkriveni svi detalji pred RASKID: IMALI SMO ODNOSE U MOM KREVETU!


IZVOR: Republika/O. B. - 26.07.2024 | 23:16


Stanislav Krofak napao je Maju Marinković!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SKANDAL! Stanislav proveo NOĆ kod Maje u stanu, otkriveni svi detalji pred RASKID: IMALI SMO ODNOSE U MOM KREVETU!

U večerašnjoj emisiji ,,Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Maju Marinković i Stanislava Krofaka, koji su definitivno stavili tačku na njihov odnos. U jednom trenutku, po samom početku emisije, Maja je otkrila da je Stanislav bio kod nje dva puta u stanu i da su imali vrelu akciju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković u emisiji ,,Narod pita"

 

- Bio je kod mene u stanu... On ima priču i za popa, i za lopova, on je pripremljen za ovu emisiju, neće dobiti to što želi, iz razloga što je dečko odlučio da priča večeras mirnim, umiljatim tonom, da kupi negde gledaoce, da vidimo koliko je čovek od svog stava - odbrusila je Maja. 

- Meni je pismo došlo, ja sam rekao da nećemo imati više odnose pred kamerama, da sam znao da imaju kamere, nikada ne bi imali odnose. Ja nisam pregazio svoj stav, pogazio bih kada bi imao ispred kamera, ali nisam znao da su tu kamere - poručio je Stanislav. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak u emisiji ,,Narod pita"

 

- On je bio dva dana u Zagrebu, nismo bili u kontaktu, ali smo se čuli. Posle toga ga nisam zvala ceo dan, išla sam na žurku sa Takijem, ceo dan ga nisam zvala, imam u telefonu sve dokaze. Neko pokušava ovde da me napravi lažovom! Poenta priče je da on spinuje priču! Desilo se u stanu, otišli smo zajedno na superfinalnu žurku, pre toga je došao u moj stan, mi smo zajedno otišli na žurku, sve je bilo u redu, vratili smo se u stan, on je imao da li sutradan ili kad već, pustiće se dokazi iz telefona, kada već pričamo na tu temu! Evo! - nastavila je Marinkovićeva. 

BONUS VIDEO: