PUKLA BRUKA UŽIVO U EMISIJI! Maja Marinković otkrila BLAMČINU VEKA Stanislava Krofaka!


IZVOR: Republika/O. B. - 26.07.2024 | 23:39


Maja Marinković izblamirala Stanislava Krofaka za sve pare!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
PUKLA BRUKA UŽIVO U EMISIJI! Maja Marinković otkrila BLAMČINU VEKA Stanislava Krofaka!

U večerašnjoj emisiji "Narod pita", Maja Marinković otkrila je javnosti šokantnu situaciju koja ju je zatekla kada je njen bivši dečko Stanislav Krofak otišao kod njenog plastičnog hirurga i, kako je rekla, izblamirao je cenkanjem oko cene operacije. Ova popularna starleta, koja je poznata po svojoj iskrenosti, nije štedela reči dok je opisivala događaj koji ju je duboko pogodio.

U studiju su svi ostali šokirani, a Stanislav je priznao da se za sve u životu cenka. 

- Čovek je otišao kod mog plastičnog hirurga, cenkao se sa čovekom za operacijom, izblamirao me je tamo. Ne mogu da verujem da je otišao kod mog plastičnog hirurga i čak pokušao da se cenka za cenu operacije. To je jednostavno neprihvatljivo" - otkrila je Maja, što je Stanislav potvrdio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7 Narod pita

 

- Ja se za sve cenkam što mogu. 

Podsetimo, žestok sukob Maje i Stanislava započeo je odmah po početku emisije, kada je starleta otkrila da je bila intimna u njenom stanu sa Krofako. 

- Bio je kod mene u stanu... On ima priču i za popa, i za lopova, on je pripremljen za ovu emisiju, neće dobiti to što želi, iz razloga što je dečko odlučio da priča večeras mirnim, umiljatim tonom, da kupi negde gledaoce, da vidimo koliko je čovek od svog stava - odbrusila je Maja. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7 Narod pita

 

- Meni je pismo došlo, ja sam rekao da nećemo imati više odnose pred kamerama, da sam znao da imaju kamere, nikada ne bi imali odnose. Ja nisam pregazio svoj stav, pogazio bih kada bi imao ispred kamera, ali nisam znao da su tu kamere - poručio je Stanislav. 

BONUS VIDEO: