DETE CARA I ALEKS PATI ZBOG NJENOG NOVOG DEČKA! Ne da Filipu da VIĐA DETE, proživljava HOROR u Crikvenici! Da se naježiš


IZVOR: Republika/P. R. - 27.07.2024 | 09:50


Filip Car u očaju kad je saznao da je Aleksandra Nikolić našla novog partnera!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
DETE CARA I ALEKS PATI ZBOG NJENOG NOVOG DEČKA! Ne da Filipu da VIĐA DETE, proživljava HOROR u Crikvenici! Da se naježiš

Nakon što je Filip Car saznao da njegova bivša devojka, Aleksandra Nikolić, ima novog partnera, javnost je ostala zaprepašćena. Ova nova ljubavna drama između učesnika rijalitija "Zadruga" izazvala je veliku pažnju medija i fanova, ostavljajući mnoge u šoku. Naime, tokom uključenja u emisiju "Narod pita", Car je otkrio da ga je upravo tokom tog poziva kontaktirala Nikolićeva, nakon čega se i ona sama obratila putem poruke koja je pročitana uživo u programu.

Nedugo nakon najnovijih saznanja, Car se ponovo oglasio i potvrdio da je razočaran saznanjem o novoj vezi majke svog deteta, ističući svoje emotivno stanje i teškoće s kojima se suočava upravo zbog naslednice Leone.

- Znao sam ja čim je ona odugovlačila dolazak i naprasno odlučila da ne dođe da ima nekoga, ali uvek su sve oči uprte u mene kad je preljuba u pitanju, pa tako u mojoj senci prođu mnoge stvari! Dobio sam saznanje da ima nekoga i pokušao sam sa njom stupiti u kontakt, ali kao i obično nije se javljala. Na kraju mi je priznala kad sam izneo činjenice koje znam, pa ajd' da prizna, bezbolnije je. Aleksandra samo deluje ekstremno glupa, nije ona nimalo glupa! Nije ona kriva nego ja, tražim ženu u rijalitiju, je**te! Devojka je stigla u dva meseca da se izoperše i izbotoksira, nađe novog lika, raskine sa mnom i svašta još nešto, al' glavno da je Filip loš jer bolesni fanatici ispranog mozga sve svaljuju na mene - rekao je Car, prenosi Pinkov portal, a onda je dodao:

Foto: ATA Images

Filip Car ne viđa dete zbog novog dečka Aleksandre Nikolić?

- Ne znam što mi ne da dete da dete bude u normalnoj velikoj porodici, gde ima još male dece, a ne da mala bude sama sa njenom majkom! Otvoreno kažem, ovo sve je horor film u kojem malo nevino biće najviše pati, ne znam šta da preduzmem.

Podsećanja radi, voditelj Darko Tanasijević prekinuo je emisiju nakon reklamnog bloka kako bi javno pročitao poruku koju je poslala Nikolićeva. Kako je navela u svom kratkom oglašavanju, Aleks želi da je Car ne uznemirava, da je nakon burnog perioda našla novog partnera, kao i da ne želi da bude deo "ovog cirkusa", u čemu ju je suparnica Maja podržala.

Rekla sam mu da me ne uznemirava, imam nekoga u životu, ova agonija mi ne treba! Dete može da vidi kada hoće, a zvala sam ga, nisam ni znala da se uključio u emisiju - glasila je poruka Nikolićeve.

BONUS VIDEO: