"TO JE RADIO I BIVŠOJ ŽENI I MIONI"! Najmračnija tajna MMA borca isplivala - TOTALNA DOMINACIJA MARINKOVIĆEVE!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 28.07.2024 | 02:00


Niko ne ume da igra rijaliti van rijalitija kao Maja!

Foto: YT/Zadtuga official/IG/Maja Marinković/Pink TV
"TO JE RADIO I BIVŠOJ ŽENI I MIONI"! Najmračnija tajna MMA borca isplivala - TOTALNA DOMINACIJA MARINKOVIĆEVE!

Maja Marinković je poslednjim pojavljivanjem na malim ekranima u našim domovima podigla pravu revoluciju i pokazala zašto je opravdano svi smatraju neprikosnovenom kraljicom rijalitija.

U specijalnom izdanju emisije "Narod pita" produkcija ružičaste televizije spremila je pravu pikantnu poslasticu i suočila Maju Marinković i Stanislava Krofaka. Već na samom ulazu starleta je pred objektivom našeg priznala da je spremna da raskrinka sada već bivšeg momka, Krofaka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Krofak I Maja

Krofak je u narodu postao omiljen zbog mnogih lepih osobina: nije pokazao vidljive poroke, stalno je vežbao i trudio se da izgradi sliku o sebi kao o pravom moralnom kompasu. Time kao da je pala u vodu Mionina tvrdnja da ju je varao u vezi, da se dopisivao sa drugim devojkama i da ne treba relativizovati mušku prevaru u odnosu na žensku. Pored toga, Stanislav iza sebe ima i propali brak, što još jednom sugeriše da je za krah jedne ljubavi ipak odgovorno oba partnera.

Maja je bez dlake na jeziku u pomenutoj emisiji iznela da se on poigrao i sa njenim emocijama, i da se oseća izigrano.

- Ima da me trpiš ovakvu, nećeš preseći. Zaljubila sam se u tebe, a ti si se poigrao sa mojim emocijama. On je započeo odnos sa mnom. Ne može da mi se ne javi šest dana, koja devojka bi to trpela! - rekla je Marinkovićeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Krofak

- Prekinuću svaki odnos. Mislio sam da imamo komunikaciju i da provodimo vreme, a ona pravi haos - presekao je Krofak, što je kasnije eskaliralo i u duži verbalni sukob bivših ljubavnika i nakon emisije.

Nakon emisije, društvene mreže su preplavili komenatri najrazličitijih pobuda i priroda, a jedna Fejsbuk stranica koja se bavi popularnim rijalitijem je posebno istakla Stanislavov odnos u vezi.

- Da je Krofak valjao, ne bi ga žena i Miona ostavile! Šta će ti lažov i još ima dete i devojku! Šutni ga - stajalo je u opisu na pomenutoj stranici.

Foto: facebook.com/Zadruga - Pink

Elita

"Jeste Miona neka žena, domaćica prava! Ne zna supu skuvati a puši šleper cigara! Fuj, kome onakve žene proleterke trebaju!", "Batina ima 2 kraja, ko je kriv?", "Maja izdominirala", nizali su se komentari na mreži.

BONUS VIDEO: