IVAN MARINKOVIĆ POTRAŽIO POMOĆ: Otkrivena LOKACIJA na kojoj se sada nalazi, OVO će ga izlečiti!


IZVOR: Republika/O. B. - 27.07.2024 | 18:45


Ivan Marinković rešio da pronađe mir i spokoj!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
IVAN MARINKOVIĆ POTRAŽIO POMOĆ: Otkrivena LOKACIJA na kojoj se sada nalazi, OVO će ga izlečiti!

Bivši učesnik rijaliti programa "Elite" Ivan Marinković, nakon ljubavnog brodoloma sa bivšom suprugom Jelenom Ilić Marinković, odlučio je da potraži utehu i mir kroz molitvu i veru u Boga. Danas je posetio manastir Tavna, gde je pronašao duhovni mir uz molitvu.

Nakon javnog raskida sa bivšom suprugom, Ivan Marinković nije krio teškoće koje je prolazio. Medijski pritisak i emotivna borba doveli su ga do odluke da potraži unutrašnji mir na drugačiji način.

Manastir Tavna, smešten u prelepom prirodnom okruženju, postao je oaza duhovnog mira za Ivana Marinkovića. Uz prisustvo monaha i zvuke crkvenih zvona, Ivan je pronašao utehu u molitvi i tišini manastirskog dvorišta. POGLEDAJ GALERIJU


Verujući da mu vera može pomoći da prevaziđe teške trenutke, Ivan se posvetio molitvi i introspekciji. Manastir Tavna pružio mu je priliku da se udalji od svakodnevnog stresa i pronađe smirenost u duhovnom okruženju.

Ivan Marinković izjavio je da je poseta manastiru Tavna za njega predstavljala prekretnicu u životu te da planira da se posveti duhovnom razvoju i pronalaženju unutrašnjeg mira kroz molitvu i veru.

Iako je ova nova životna filozofija iznenadila mnoge, Ivan Marinković je dobio veliku podršku svojih fanova koji su mu pružili reči ohrabrenja i podrške u ovom novom poglavlju njegovog života.

Ivan Marinković je odlučio da svoj život okrene ka duhovnosti i veri, a poseta manastiru Tavna predstavlja prvi korak na tom putu. Ostaje da vidimo kako će se njegov životni put dalje odvijati pod snažnim uticajem vere i molitve.

BONUS VIDEO: