KAMERA UHVATILA MIONU I STANISLAVA NA DELU! Snimak AKCIJE ispred Pinka otkriva u kakvom su zaista ODNOSU, čeka se da Ša REAGUJE! (VIDEO)


IZVOR: Republika/P. R. - 28.07.2024 | 09:50


Drama u najavi?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
KAMERA UHVATILA MIONU I STANISLAVA NA DELU! Snimak AKCIJE ispred Pinka otkriva u kakvom su zaista ODNOSU, čeka se da Ša REAGUJE! (VIDEO)

U sinoćnjem izdanu emisije "Narod pita", gledaoci su imali priliku da svedoče neobičnom susretu bivšeg ljubavnog para - pevačice Mione Jovanović i hrvatskog MMA borca Stanislava Krofaka. Njihov susret je izazvao dosta pažnje i spekulacija, posebno nakon što su i uhvaćeni na delu.

Kao što smo uspeli da uhvatimo, Stanislav je stigao neposredno nakon Mione, ali je zastao kako bi dao izjavu novinarima. Paparaci su zabeležili trenutak kada se Krofak okrenuo i pogledao ka Mioni dok je ona bila zauzeta nečim drugim. Ovaj trenutak je izazvao nagađanja o tome šta je moglo biti razlog tom pogledu i da li je postojala neka posebna emocija u tom trenutku.

Foto: Republika

Stanislav uhvaćen kako gleda Mionu pred Narod pita

Ipak, kada je došao trenutak da uđe u studio, Stanislav je morao da prođe pored Mione. Njihov susret je protekao veoma čudno, kako su primetili mnogi. Stanislav je u prolazu pogledao Mionu i, prema snimku, izgleda da je nešto promumlao pre nego što je nastavio da hoda. Ovaj susret je izazvao mnogo spekulacija o njihovom odnosu i eventualnim neprijatnostima između njih.

Foto: Republika

Nenad Aleksić Ša dopratio Mionu u Narod pita

Inače, kako smo takođe uspeli da zabeležimo, Mionu je na TV Pink na Dedinju dovezao njen sadašnji dečko, reper Nenad Aleksić Ša, i to u novoj besnoj mašini. Jovanovićeva je izašla iz automobila nasmejana, dok Ša nije napustio vozilo, već se usput obratio novinarima i fotografima, pre nego što je odjurio svojim putem. 

BONUS VIDEO: