UČESNICI "ELITE" IGLA U VENI: Ovo je njena poslednja objava, pre nego što je sve OSVANULO U JAVNOST!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 28.07.2024 | 10:55


Fotografija koju je Anđela Šparavalo poslala iz bolnice, na kojoj se vidi da je priključena na infuziju zaintrigirala je mnoge.

Foto: Republika TV
UČESNICI "ELITE" IGLA U VENI: Ovo je njena poslednja objava, pre nego što je sve OSVANULO U JAVNOST!

Učesnica "Elite" Bojana Pavlović prekinula je ćutnju i iznela nove detalje o svojoj rijaliti devojci Anđeli Šparavalo.

Naime, ona je javno obelodanila poruke na kojima se vidi kako je Anđela pokušavala da dođe do nje nakon navodnog raskida.

Pavlovićeva očito više nije mogla da se suzdrži, te je na svom instagram profilu objavila poruke koje joj je slala Anđela Šparavalo nakon što ju je Pavlovićeva ostavila u apartmanu u Beogradu i pobegla od nje u Novi Sad. 

Foto: printskrin instagram

Bojana Pavlović raskrinkala Anđelu Šparavalo

Ova objava je izazvala veliku pažnju javnosti, a posebno je intrigantna fotografija koju je Anđela poslala iz bolnice, na kojoj je njena ruka priključena na infuziju.

Pored toga, Anđela je slala njihove zajedničke fotografije, moleći Bojanu da se pomire.

Ovim potezom, Bojana je odlučila da ne dozvoli Anđeli da diktira narativ o njihovom raskidu u medijima, te je rešila da pokaže javnosti njenu "pravu" stranu.

Nakon ove objave, Anđela se još uvek nije oglasila povodom ovih novih detalja.

Ova priča izazvala je veliko interesovanje javnosti, koja s nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja. Mnogi prate svaki novi korak Bojane i Anđele, te se pitaju kako će se njihov odnos dalje odvijati, s obzirom na konstantno protivljnje Anđeline porodice njihovoj vezi.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen

Bojana Pavlović u konstantnom sukobu sa Anđelinom porodicom

Očekuje se da će ova situacija nastaviti da bude predmet medijske pažnje u narednom periodu. Bojanin odlučan stav da progovori o raskidu sa Anđelom Šparavalo izazvao je veliku pažnju javnosti.

Njeni postupci na društvenim mrežama izazvali su različite reakcije, a mnogi jedva čekaju da vide kako će se dalje odvijati ova medijski praćena priča. Ostaje da vidimo da li će Anđela Šparavalo reagovati na ove nove detalje i poruke koje je Bojana Pavlović objavila.

BONUS VIDEO: