ANELI JANJUŠA UBOLA PRAVO U METU: Novom provokacijom mu pokazala kako bi mu bilo da su OSTALI ZAJEDNO!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 28.07.2024 | 11:25


Bivši par ne prestaje da se prepucava indirektno putem društvenih mreža.

Foto: TV Pink/printscreen
ANELI JANJUŠA UBOLA PRAVO U METU: Novom provokacijom mu pokazala kako bi mu bilo da su OSTALI ZAJEDNO!

Rijaliti par Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, čija se ogromna ljubav imala nesrećan kraj, ni napolju ne prestaju da se na suptilan način prepucavaju. 

Naime, mnogi su provalili da oboje koriste društvene mreže za skrivene poruke koje na indirektan način šalju jedno drugom.

Tako je poslednja provokacija Anelina, kada je nakon niza Janjuševih objava sa njegovom ćerkom Krunom, sa kojom je trenutno u Crnogorskom primorju, počela i ona da niže svoje sa ćerkicom Norom.

Jasno mu je stavila do znanja kakva je ona majka i kako bi im bilo da su uspeli da istraju u nameri da postanu roditelji i da su ostali zajedno.

Foto: prinskrin instagram

Aneli Ahmić uživa sa ćerkicom Norom

Kao da se sada oboje trude da pokažu ko je bolji roditelj nakon 10 meseci odsustva i nakon surove odluke da njih dvoje ni ne pokušaju da se zajedno stave u ulogu roditelja, zbog čega su se i razišli. Anelin prekid trudnoće bio je definitivan znak da ni za njih dvoje kao par nema više budućnosti. Oboje su rešili da se posvete ćerkama koje već imaju u spoljašnjem svetu i na tome sada najviše i potenciraju na društvenim mrežama.

Foto: prinskrin instagram

Janjuš se prvi oglasio sa Crnogoskog primorja sa svojom naslednicom

Inače, prilikom poslednjeg susreta na snimanju emisije "Amidži šou", Janjuš i Aneli, koji prethodno nisu govorili mesec dana, tu su se posvađali na krv i nož, kad su ponovo stupili u kontakt. Ahmićeva je zapenila najviše zbog toga što ju je bivši košarkaš prozivao zbog boravka u Beogradu nakon kraja rijalitija, umesto da je odmah otputovala kući svom detetu.

Ona mu je odbrusila da je kao drugoplasirana učesnica "Elite" imala brojne obaveze i intervjue, koje je morala da ispoštuje pre nego što napusti Srbiju.

Međutim, otkako se konačno vratila u Sarajeva, ona na sva zvona objavljuje da se od ćerke Nore, koja je centar njenog sveta, ne odvaja. Štaviše, ona je donela odluku da i kada stupi ponovo u odnos s nekim muškarcem, unapred će ga upozoriti da ona više nije spremna da rađa.

BONUS VIDEO: