ŠA I MIONA OTVORILI VRATA DOMA U ZEMUNU: Pogledajte u kakvom luksuzu se BAŠKARE nakon Elite, a evo koliko je Aleksić ISKEŠIRAO!


IZVOR: Republika/O. B. - 28.07.2024 | 19:15


Nenad Aleksić Ša dao je ozbiljnu svotu novca za stan u Zemunu, u kom sada živi sa devojkom MIonom Jovanović!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ŠA I MIONA OTVORILI VRATA DOMA U ZEMUNU: Pogledajte u kakvom luksuzu se BAŠKARE nakon Elite, a evo koliko je Aleksić ISKEŠIRAO!

Bivši takmičari rijalitija "Elita", Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović, nedavno su otvorili vrata svog stana u Zemunu kako bi pokazali javnosti svoju oazu mira i ljubavi. Ova poznata javna ličnost i njen partner odlučili su da podele sa fanovima detalje o svom životu i otkriju nešto više o svojim novim poduhvatima.

Ša i Miona su oduvek bili poznati po svojoj autentičnoj ljubavi i harmoniji koju neguju u svom domu. Njihov stan u Zemunu predstavlja pravu oazu mira, sa pažljivo odabranim detaljima enterijera koji odražavaju njihovu kreativnost i toplinu. Kroz ovaj intimni obilazak, par je pokazao javnosti kako provode vreme u svom domu i istakao značaj porodičnih vrednosti. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Nemamo rasprave zaista, to su mala ljubomorisanja, to traje dva minuta. Nije ko je kriv, malo on meni, malo ja njemu. Ja sam ljubomorna jako, samo to ispoljavam na drugačiji način - rekla je Miona.

- Teško je poverovati, sa strane jedna priča, za stolom deseta, davala je i meni za pravo da sumnjam u to, ali bilo stvari zbog kojih sam bio siguran da će doći ovde. Jesam očekivao da će biti dobro, ali ovako...Donosimo odluke lagano, totalno je drugačije nego tamo - rekao je Ša.

- Ne planiramo ništa, niti je meni u malom mozgu tako velike stvari. Jesmo se mi uselili, ali samo da lepo sredimo, posao, pa ako sve bude kako treba, naravno - rekla je Miona.

- 140 i nešto hiljada, to je bez opremanja...Dosta - rekao je Ša za Pink. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović otvorili vrata doma

 


Pored toga što su otvorili vrata svog doma, Sha i Miona su otkrili i svoje planove za budućnost. Iako su učestvovali u rijalitiju "Elita", par je istakao da neće ući u narednu sezonu ovog šou programa. Umesto toga, odlučili su da se posvete svojim muzičkim karijerama i novim poduhvatima.

Sha je najavio svoje nove muzičke projekte i istakao da će se fokusirati na stvaranje nove muzike koja će oduševiti publiku, dok je Miona najavila svoje planove za dalji razvoj svoje karijere. Njihova odluka da se posvete muzici pokazuje njihovu predanost umetnosti i želju da svoj talenat podele sa svetom na nov način.

BONUS VIDEO: