SKANDALOZNI DETALJI AFERI ANITE I MATEE ISPLIVALI NA VIDELO: Đedović doneo ŠOK DOKAZE, pa progovorio o Sandri Rešić!


IZVOR: Republika/O. B. - 28.07.2024 | 23:16


Marko Đedović progovorio o skandaloznim detaljima o aferi Matee Car i Anite Stanojlović!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SKANDALOZNI DETALJI AFERI ANITE I MATEE ISPLIVALI NA VIDELO: Đedović doneo ŠOK DOKAZE, pa progovorio o Sandri Rešić!

U večerašnjoj emisiji ,,Narod pita" voditeljka Ivana Šopić ugostila je Jovanu Tomić Matoru i Marka Đedovića, koji su odmah na početku emisije progovorili o čuvenoj aferi iz ,,Elite". 

Naime, Đedović je prvi put progovorio o Sandri Rešić, Ermini Pašović, grupama i administratorima koji su učestvovali u aferi Matee Car i Anite Stanojlović. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

 

- Matora je napravila grupu Vacapu, nas četvoro, da bi se videli u jednoj kafani... Šta se zaista desilo, kakva je njoj percepcija, meni, stvarno da se nalazim sa Tamarom, Sandrom Rešić i Erminom, ne pada mi napamet. Ja sam joj rekao ako joj nešto nije jasno, neka me zove, da me neko slika po restoranima, da se raspravljam... To bi bilo iskorišćeno od svakog ponaosob i ispričao bi neku svoju priču, deo realnosti, a ostalo bi bila neka vizija što se desilo. Ja sam se pozabavio tim stvarima, nakon izlaska, u vezi sa Mateom, Anđelu i Aniti i sve ono što je prethodilo za raspravu između Matore i mene. Meni je ta priča sada jasna, što se tiče Sandra, ima krivicu što je dovela u moj stan Mateu, što je napisala moju adresu, ta devojka je manijak jedan klasičan, ne bi me iznenadilo da je ona pokojni verenik Milene Kačavenda - ispričao je Đedović, pa nastavio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

- Cela ta priča je karcinom odnosa, a žalimo se na Sandru Rešić... Cela ova priča je počela pre i tokom Matorine svadbe, mnoge stvari koje su pričane, nisam baš video to. Tu prepisku sam video između Anite i Matee. Ja pričam o onome što sam video... Gole slike nisam video, a toliko se pričalo. Tu priču je znala jedna od adminitratorki, ta Džuli Pandora je znala sve. U lajvu je Osman, Ermina, Ana Spasojević i Matea, u kom Matea govori: ,,Džuli ti si jedina od starta za sve to znala". Cela ta priča, samo je bitno da me pažljivo slušate. Ona je u tom lajvu rekla tako, posle se skupina ljudi nadovezala, koji hejtuju mene, televiziju, isteruju kosmičku pravdu, koja ne postoji, a znam da imaju lične razloge, ali kao što sam rekao i unutra, kada Đedovića uvežeš unutra, onda bude lakše da pucaš. AKo je to Džuli znala, ta ista je Matoru ubeđivala pre Amidži šoua da od toga nema ništa. 

BONUS VIDEO: