NAPADNUTO DETE BIVŠE UČESNICE "ELITE"! Isplivali JEZIVI DETALJI porodične DRAME, u sve je UPETLJAN Ivan Marinković!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 29.07.2024 | 09:15


Marko Đedović otkrio kakvim je pretnjama i stresu izložena Đorđevićkina ćerka.

Foto: Republika TV
NAPADNUTO DETE BIVŠE UČESNICE "ELITE"! Isplivali JEZIVI DETALJI porodične DRAME, u sve je UPETLJAN Ivan Marinković!

Učesnik "Elite" Marko Đedović, koji se sinoć našao oči u oči s bivšom drugaricom i kumom Jovanom Tomić Matorom u emisiji ''Narod pita", otkrio je jezive detalje iz privatnog života Žane Đorđević Omnije

Naime, nakon njenog skandala tokom žurke povodom kraja ovogodišnje sezone rijalitija, na kojoj je spucala šakom u glavu Jelenu Marinković, još uvek zakonitu suprugu Ivana Mrinkovića, kako Đedović tvrdi, njeno maloletno dete pretrpelo je napade svojih vršnjaka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović otkrio detalje iz privatnog života Žane Omnije

To se desilo nakon uključenja gledateljke Ljilje, koja je iskritikovala Matoru.

- Marko, treba da ostaneš kod kuće i razmisliš ko je dobar, a ko loš prijatelj. Ako Jovana već toliko pati za Anitom, neka prestane da je blati. Neka je samo ostavi na miru, navukla je mladu devojku - rekla je gospođa Ljilja.

- Imam troje-četvoro dobrih prijatelja, a ostali mogu da me smatraju prijateljem i neprijateljem - odgovorio je Đedović.

- Jovana, toliko si puna novca i puna sebe. Jednog dana ćeš shvatiti da se sve vraća - božja kazna stiže svakog - poručila joj je gledateljka.

- Šta joj najviše zamerate - pitala je voditeljka Ivana Šopić.

- Iritira me kad kaže svadba, neka shvati da se novcem ništa ne kupuje. Ti si, mačko, ženska - kazala je gledateljka Ljilja.

- Rijaliti su obeležili sukobi Žane i bračnog para Marinković - nastavila je voditeljka.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Žana Omnija na žurki nokautirala suprugu Ivana Marinkovića

- Tu su se desile pretnje maloletnom detetu, koje ide u srednju školu. Čuo sam se sa Žanom i video svojim očima, ali to je njena stvar. Neka dva dečaka su napala njenu ćerku ispred škole, spominjajući Ivana Marinkovića. Postojale su žalbe i dok je trajao rijaliti. Pretili su detetu to veče kad je bila žurka i zato je Žana poludela - otkrio je Marko sinoć u emisiji.

BONUS VIDEO: