STANISLAV IZGOREO ZBOG MAJINOG NOVOG DEČKA: Odmah joj PUKAO NA EMOCIJE, pa momentalno ponudio NOVU ŠANSU (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 29.07.2024 | 10:45


Rijaliti fanovi ubeđeni da se Krofak uplašio da zaista gubi Maju, pa na sve načine pokušava da je zadrži.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
STANISLAV IZGOREO ZBOG MAJINOG NOVOG DEČKA: Odmah joj PUKAO NA EMOCIJE, pa momentalno ponudio NOVU ŠANSU (FOTO)

Čim je Maja Marinković nakon definitivnog raskida sa Stanislavom Krofakom odlučila da se okrene sebi i uživa u ostatku leta, on je ponovo počeo da je čačka.

Naime, ona će uskoro biti na Crnogorskom primorju, gde se uvek najbolje provede i ne zna šta će od udvarača, dok je i na kućnom pragu saleću tajni obožavaoci, iako Marinkovićeva, za sada, nije ozbiljnije zainteresovana ni za koga. 

Međutim, po svemu sudeći, Panteri nije svejedno što mediji pišu da je ravnodušna po pitanju njihovog raskida, te da ima brojne udvarače, od kojih će pre ili kasnije neki uspeti da joj osvoji srce i postane zvanično dečko, koji je doskoro on bio.

Foto: printskrin instagram

Stanislav Krofak šalje Maji Marinković signale

Zato je brže-bolje stavio dve objave u svoju Instagram priču, kako bi joj udario na emocije. 

Mnogi su to protumačili kao da se uplašio da je stvarno gubi i da na ovaj način pokušava da Maji ponudi novu šansu, očekujući da će ona odmah da je zgrabi.

Radi se o dve objave koje je Krofak podelio od fan grupa koje forsiraju njihovu vazu.

Prva je bila video-snimak iz "Elite" na kom uživaju u igrarijama u bazenu, dok je druga bila fotografija na kojoj Stanislav gleda Maju zaljubljeno, što su konstatovali njihovi fanovi. 

Foto: printskrin instagram

Stanislav Krofak udara Maji Marinković na emocije

Na snimku u pozadini ide pesma Saše Matića "Ja se ne predajem", a uz fotografiju zavodničkog pogleda je postavljena romantična numera Željka Samardžića "Pokaži mi šta znaš..." Na osnovu svega ovoga da se zaključiti da nije kraj ni kad ovaj par kaže da je definitivno kraj između njih, jer Stanislav, kako smatra većina nastavlja ljubavnu igru na ovaj način, kako Maja ne bi odlepršala nekom drugom.

BONUS VIDEO: