VEČERAS NA PINKU STRAŠNI SUD: Desiće se susret VISOKOG RIZIKA, pojačano obezbeđenje oko zgrade (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 29.07.2024 | 12:15


Ova dva еlitara suočiće se konačno nakon rata u Beloj kući i pretnji tužbama koje su usledile napolju.

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ
VEČERAS NA PINKU STRAŠNI SUD: Desiće se susret VISOKOG RIZIKA, pojačano obezbeđenje oko zgrade (FOTO)

U emisiji "Narod pita" na TV Pink večeras će se suočiti Nenad Aleksić Ša (44) i Uroš Stanić (22), koji su u "Eliti" imali burne svađe, a po izlasku iz rijaltija pretili su jedan drugom tužbama, zbog čega će sigurno biti žestok obračun i u studiju.

Naime, iako duplo stariji, reper bio je nemilosrdan prema mladom Urošu, s kojim se neprestano verbalno sukobljavao, a nekad čak i fizički nasrtao na njega, u čemu su ga svaki put drugi učesnici sprečavali, a često je moralo da reaguje i obezbeđenje. 

Međutim, napolju je tek usledila prava drama, kada je Stanić poručio Aleksiću da će ga strpati u zatvor. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad Aleksić Ša i Uroš Stanić na istom mestu u isto vreme

Podsetimo, Uroš Stanić se oglasio na svom Instagram profilu posle cele priče oko tužbe bivšeg cimera iz rijalitija Nenada Aleksića Ša.

- Strašno! Sram i stid da te bude da mi opet pominješ mamu i da ženu na ovakav način ponižavaš i omalovažaš samo zato što je imala život kakav je imala (težak život) i što koristi psihijatrijske lekove. Ja neću udarati nisko kao ti i pominjati tvoje članove porodice.. Ja sam za tebe Ajnštajn, a po tvojim postupcima vidimo koliki ti mozak imaš. Majku sigurno neću tužiti, već je odvesti negde da se odmori i zahvaliću joj se što me je rodila ovakvog prelepog i pametnog. I na kraju opet se ponosiš svojim nasiljem koje si vršio nada mnom i pominješ flaše koje si mi gurao do grkljana. Koje si ti zlo koje hoda, kome je mesto u zatvoru, a ja ću te tamo strpati. Pripremi se, moj tim advokata radi - napisao je tada Uroš.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Uroš Stanić pretio da će Ša oterati u zatvor

Inače, Nenad ga je prethodno isprovocirao izjavom, na koju je Stanić burno odreagovao.

- Nisam im ja kriv što su takvi kakvi jesu, psihički nestabilni, što ih ti lekovi voze kako ne treba, neka on tuži koga hoće, može i mamu da tuži što je tako ružan. Ogromna glava, a mozga nigde. Zauvek će ostati moj aparat za reciklažu - provocirao je Ša.

BONUS VIDEO: