RASTURAČICA BRAKOVA ULAZI U "ELITU 8"! Informacija iz PRODUKCIJE koja se čuvala u strogoj tajnosti PROCURILA!


IZVOR: Republika/P. R. - 29.07.2024 | 14:15


Pred kamerama se i Jovani Tomić Matoroj uvukla u krevet!

Foto: Shutterstock, Printscreen
RASTURAČICA BRAKOVA ULAZI U "ELITU 8"! Informacija iz PRODUKCIJE koja se čuvala u strogoj tajnosti PROCURILA!

Sezona "Elite 7" je nedavno završena, a pobednica ove popularne televizijske emisije je Anita Stanojlović, koja je osvojila glavnu nagradu od 100.000 evra. Njena pobeda je bila ubedljiva, te je time ostavila snažan utisak na publiku i ostale učesnike. 

Dok se još uvek spekuliše o novim učesnicima "Elite 8", nedavno otkriće o novoj stanarki Bele kuće u Šimanovcima je izazvalo znatiželju javnosti. Naime, Jovana Tomić Matora je u jednom intervjuu nenamerno otkrila da će Stefani Grujić (19) postati deo nove sezone. POGLEDAJ GALERIJU

Inače, Grujićeva je privukla pažnju gledalaca svojim učešćem u "Eliti 7", posebno zbog svog učešća u velikoj prevari tokom rijalitija. Naime, Stefani je, pred sam kraj prethodne sezone, otkrila tajnu vezu između Jelene Marinković i Uroša Rajačića, što je izazvalo veliki haos na imanju u Šimanovcima. Takođe, njena bliskost sa Jovanom Tomić Matorom privukla je pažnju javnosti, ali Matora je nedavno potvrdila da njih dve nisu u ljubavnoj vezi.

- Stefani je drug i brat, nismo u vezi, ali je mnogo dobra devojka - rekla je Tomićeva, a na pitanje da li će uploviti u ljubavne vode, ona je rekla da ne i to samo zbog Stefaninog ulaska u "Elitu 8" i tim odgovorom otkrila još jednu novu ukućanku u predstojećem rijalitiju.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Matora i Stefani Grujić na žurci Elite 7

Podsećanja radi, kako je nedavno zvanično potvrđeno, na imanju u Šimanovcima će se naći Ivana Keneški, koja je postala prvo zvanično potvrđeno ime koje će se useliti u Belu kuću u septembru. Ipak, kako se šuška, na spisku se nalaze i Nikola Škatarić, Slađa Lazić PoršelinaMilena KačvendaMarko ZecAlberto GaloriniElvin KadrićUroš Stanić, Zvezdan SlavnićAna Spasojević, Nataša Radan, Anđela Đuričić, a kako potencijalni učesnik navodi se čak i Sita Ahmić, Anelina sestra.

BONUS VIDEO: