UČESNIK "ELITE" I BIVŠI ZADRUGAR U AKCIJI: Osvanuli ŠOK kadrovi na Jutjubu, Janjuš ih javno podržao (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 29.07.2024 | 15:15


Bivši košarkaš je video promovisao i na svom Instagram profilu.

Foto: Amig show
UČESNIK "ELITE" I BIVŠI ZADRUGAR U AKCIJI: Osvanuli ŠOK kadrovi na Jutjubu, Janjuš ih javno podržao (VIDEO)

Bivši učesnik "Elite" Samir Ramović po izlasku iz rijalitija snimio je pesmu i spot za koji je angažovao bivšeg zadrugara Mesura Ajdarpašića, a ovu saradnju javno je pozdravio Marko Janjušević Janjuš koji je novi muzički video promovisao i na svom Instagram profilu.

- Bravo brate, top - poručio je Janjuš putem svoje Instagram priče i tagovao drugare. POGLEDAJ GALERIJU

Ramović je nedavno otkrio i detalje ove saradnje.

- Pesma je izašla pre pola sata na Jutjub kanalu, super je sve. Zadvoljan sam, spot je živopisan i ima dosta pozitivnih rekacija. U spotu je moj drug Mensur koji glumi negativca, ali to samo u spotu, jer mi je u životu pravi prijatelj - rekao je Samir nedavno u "Premijeri - vikend specijal", gde se osvrnuo na "Elitu" i prijatelje sa kojima se družio:

- Mimo rijalitija sam se video samo sa Mensurom i Janjušem, a oni su meni tamo bili pravi prijatelji, a to su pokazali i vani, planiramo da se vidimo i u Crnoj Gori.

Foto: RTV Pink

Samir Ramović izneo detalje saradnje sa Mensurom

Ovaj Elitar je otkrio i da će sa Milenom Kačavendom ostati u prijateljskim odnosima. 

Sve bi bilo drugačije da smo se sreli negde druge, ja nisam tamo uradio neke stvari kako je ona tražila. Slobodan sam kao ptica na grani, ja jesam pogrešio jer sam pričao o emocijama tamo, to je greška, trebalo je samo da uživamo, ali ja sam bio iskren - zaključio je Ramović, koji je istakao da sa bivšom suprugom ne razgovara o rijalitiju, već samo o zajedničkoj deci.

BONUS VIDEO: