ŠTA SE DESILO SA ANITOM I ANĐELOM?! Otkrivena ISTINA nakon priča o RASKIDU, OVO će mnoge RAZOČARATI!


IZVOR: Republika/O. B. - 29.07.2024 | 19:45


Anita Stanojlović i Anđelo Ranković otkrili tajnu lokaciju!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ŠTA SE DESILO SA ANITOM I ANĐELOM?! Otkrivena ISTINA nakon priča o RASKIDU, OVO će mnoge RAZOČARATI!

Bivši takmičari rijalitija "Elita", Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, izazvali su pažnju svojih pratilaca na društvenim mrežama objavivši snimak na Instagramu koji prikazuje njihov odlazak van Beograda i uživanje u vrućem danu daleko od gradske buke.

Par je odlučio da iskoristi lepo vreme i provede dan na otvorenom, a lokacija koju su odabrali pružila im je priliku da se opuste i uživaju u miru prirode. Snimak prikazuje Anitu i Anđela kako šetaju pored reke, smeju se i uživaju u sunčanom danu, daleko od užurbanog grada. POGLEDAJ GALERIJU


Uz prelepu prirodu kao pozadinu, njih dvoje su delovali opušteno i srećno, dok su njihove osmehe pratile reči o ljubavi i lepoti trenutka. Romantični prizori njihovog zajedničkog vremena van grada nisu prošli neprimećeno kod njihovih obožavalaca, koji su se oduševljeno odazvali na objavu.

Reakcije pratilaca na društvenim mrežama bile su veoma pozitivne, a mnogi su izrazili divljenje prema paru i poželeli im još puno takvih trenutaka u prirodi. Obožavaoci su se složili da je važno povremeno se udaljiti od gradske vreve i opustiti u prirodi, te su Aniti i Anđelu pružili podršku za njihovu odluku.

Ovo nije prvi put da su Anita i Anđelo pokazali svoju ljubav prema prirodi i opuštanju van grada, a njihova zajednička putovanja i avanture redovno privlače pažnju javnosti. Njihov snimak na Instagramu još jednom je potvrdio njihovu sklonost ka uživanju u jednostavnim radostima života i ljubavi prema prirodi.

Anita i Anđelo su očigledno uživali u svakom trenutku provedenom van Beograda, a njihova objava na društvenim mrežama ostavila je pozitivan utisak na mnoge. Njihova spontanost i ljubav prema prirodi inspirišu mnoge ljude da i sami pronađu vreme za beg od gradske gužve i uživaju u jednostavnim radostima života.

BONUS VIDEO: