ANELI NATERALA JANJUŠA DA ZAŽALI ZBOG NOVE VEZE! Povukla šok-potez, pa obelodanila dokaz!


IZVOR: Republika/M. I. - 29.07.2024 | 22:45


Aneli Ahmić donela konačnu odluku.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ANELI NATERALA JANJUŠA DA ZAŽALI ZBOG NOVE VEZE! Povukla šok-potez, pa obelodanila dokaz!

Bivša rijaliti učesnica Aneli Ahmić je definitivno uspela da privuče pažnju javnosti svojim turbulentnim ljubavnim životom, posebno vezom sa Markom Janjuševićem Janjušem. Nakon osvajanja drugog mesta u "Eliti", Aneli je odlučila da se fokusira na svoju ćerku Noru, koju nije videla čak 10 meseci zbog rijaliti obaveza.

Iako je odlučila da se posveti majčinstvu, Aneli nije zanemarila ni svoj fizički izgled i lični razvoj. Poput mnogih drugih rijaliti učesnica, odlučila je nedavno da poseti kliniku za estetske tretmane kako bi osvežila svoj izgled i poboljšala samopouzdanje, koje joj se "srozalo" u rijalitiju, o čemu je i sama pričala.

Međutim, već danas se pohvalila odlaskom na svoj prvi trening, kako bi liniju dovela do savršenstva, s obzirom da je u "Eliti" dobila par kilograma, koje sada želi skinuti. Iako je ponosna na sebe zbog činjenice da se aktivirala, Aneli je bila istovremeno tužna, jer nije ljubitelj odlaska u teretanu i radije bi vreme provela na neki drugi način:

- Prvi trening - napisala je Aneli Ahmić i dodala emodži koji plače.

Foto: Instagram.com/aneli_ahmic_official

Aneli Ahmić

Za to vreme Janjuš uživa sa ćerkom na letovanju, a nedavno je obelodanjeno da je bivši košarkaš u novoj vezi sa Ksenijom Kranjec, nekadašnjom učesnicom "Parova", koja je zvezda sajta za odrasle, gde zarađuje ozbiljan novac, a pretplatnici je obožavaju.

BONUS VIDEO: