POZNATI REPER TRAŽIO USLUGE JANJUŠEVE DEVOJKE, PA ODBIO DA JE PLATI! Procurile skandalozne poruke, kako će ovo Kruni objasniti?!


IZVOR: Republika/M. I. - 30.07.2024 | 05:45


Janjuš dovodi ćerki zvezdu sajta za odrasle.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
POZNATI REPER TRAŽIO USLUGE JANJUŠEVE DEVOJKE, PA ODBIO DA JE PLATI! Procurile skandalozne poruke, kako će ovo Kruni objasniti?!

U poslednjim medijskim spekulacijama o navodnoj vezi Marka Janjuševića Janjuša i Ksenije Kranjec, mediji su istakli detalje o njihovom navodnom odnosu. Kako prenosi "Alo", Kristina je otkrila da joj je muzičar Devito, čije je pravo ime nepoznato javnosti, slao poruke na Instagramu i tražio besplatan pristup njenom Only Fans profilu. Kako je istaknuto, Devito je navodno želeo da gleda Ksenijine provokativne fotografije i snimke, ali nije bio spreman da plati mesečnu pretplatu koja iznosi od pet do 30 evra.

Ksenija je otkrila da je upoznala Devita na nastupu, gde je, kako je navela, bila prilično alkoholisana, iako inače ne konzumira alkohol. Nakon toga, Devito je počeo da joj šalje poruke na Instagramu, izražavajući želju da se ponovo vide i popiju zajedno. Međutim, kako je istaknuto, situacija se zakomplikovala kada je Devito, prema Ksenijinim rečima, tražio eksplicitne fotografije s njenog Only Fans profila kako bi se "samozadovoljavao pred spavanje". Ksenija je odlučno odbila ovaj zahtev, naglasivši da je svako ko želi pristup njenom profilu dužan da plati mesečnu pretplatu.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

 

 

Iako je Ksenija jasno odbila Devitov zahtev, on navodno nije odustao, već je izrazio želju da se ponovo vide kada ona dođe u Beograd. Ksenija je  istakla da je Devito bio uporan čak i nakon njene odlučne odbijenice, te da je izrazio želju za njihovim budućim susretom. Takođe, istaknula je da je Devito zadržao anonimnost, odbijajući da skine fantomku čak i tokom njihovih razgovora, što je dodatno pojačalo misteriju oko njegovog identiteta.

BONUS VIDEO: