UVREDIO ROĐENOG OCA! Ša van sebe posle skandala u emisiji i svađe s Urošem! Evo kako su se preko telefona svađali!


IZVOR: Republika/ D. L. - 30.07.2024 | 08:15


Ova emisija je već unapred bila obeležena napetošću s obzirom na to da su Uroš i Nenad imali niz nesuglasica tokom svog boravka u rijalitiju, a situacija je eskalirala do tačke pucanja.

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha
UVREDIO ROĐENOG OCA! Ša van sebe posle skandala u emisiji i svađe s Urošem! Evo kako su se preko telefona svađali!

Bivši učesnik rijalitija "Elita" Nenad Aleksić Ša posvađao se i sa ocem Zoranom Aleksićem nakon emisije na Pinku! Naime, kako je reper ušao u svađau sa Urošem Stanićem tokom emisije, a koji je skočio u jednom trenutku kako bi ga napao i pljunuo, otac je Nenadu rekao da prestane sa svađama sa bivšim cimerom, što ga je do krajnjih granica iznerviralo.

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Zoran i Nenad Aleksić

 

- Ša se posvađao sa ocem posle emisije jer ga je zvao da mu kaže da ne treba da se spušta na Urošev nivo. Rekao mu je da mu ne treba takva stvar po emisijama, ali je to bila kap koja je prelila čašu. Ša je onda rekao ocu: "Nemoj da si nečovek! Pusti me da sve rešavam sam, nisam nesposoban i nemam potrebu bilo kome da se pravdam! Nisam klinac, a mali će dobiti šta treba samo zato što je pokvaren" - otkriva nam dobro upućen izvor.

Foto: RTV PINK printscreen

Nenad Aleksić Ša i Uroš Stanić

 

Podsećamo, sinoć je u emisiji "Narod pita", voditeljka Maša Mihailović je ugostila bivše takmičare rijalitija "Elita" - Uroša Stanića i Nenada Aleksića Ša. Ova emisija je već unapred bila obeležena napetošću s obzirom na to da su Uroš i Nenad imali niz nesuglasica tokom svog boravka u rijalitiju, a situacija je eskalirala do tačke pucanja.

Već na samom početku emisije, atmosfera je bila napeta. Nenad je, kako su mnogi primetili, namerno provocirao Uroša komentarima o njegovom karakteru i ponašanju tokom učešća u rijalitiju. Uroš je pokušavao da zadrži smirenost, ali je situacija postajala sve napetija kako je emisija odmicala.

U jednom trenutku, dok se rasprava između njih dvojice zahuktavala, Uroš je izgubio strpljenje. Nakon što je Nenad uputio niz uvreda na njegov račun, Uroš je posegao za flašu vode koja mu je bila na stolu i neočekivano je polio Nenada, a voditeljka je povikala, jer je i nju polio. Voda je pljusnula po Nenadu, izazivajući šok i nevericu kako kod njega, tako i kod prisutnih u studiju.

BONUS VIDEO: