LEPI MIĆA URNISAO MAJU I STANISLAVA KROFAKA! Palo raskrinkavanje do koske, evo zašto ne sme da je vodi u Zagreb!


IZVOR: Republika/ D. L. - 30.07.2024 | 09:45


Kao što su Mionini protiv njene veze sa Ša, tako su i njegovi protiv veze s Majom, samo je razlika što se on u porodici za sve pita.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/pink.rs, ST/Vlada LUKIĆ. Pink/Printscreen
LEPI MIĆA URNISAO MAJU I STANISLAVA KROFAKA! Palo raskrinkavanje do koske, evo zašto ne sme da je vodi u Zagreb!

Lepi Mića tvrdi da Stanislav Krofak ne zna kako da se otarasi Maje Marinković, koja ga na sve načine proganja. Bivši učesnik "Elite" koji je s ovim parom bio u dobrim odnosima na imanju u Šimanovcima sad je promenio priču i više mu nisu dragi. Ubeđen je da su jedno drugom bili samo hir i da je to bio jedini način da budu zapaženi u "Eliti".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

 

- Stanislav se nikad nije iskreno izrazio do kraja, Maja ga interesuje samo zbog seksa. Ne može da kaže da je vodi u Zagreb jer bi to značilo da s ženi njome. Hranilo ju je da bude s nekim ko je najtraženija faca u tom momentu. Kad je dobio ultimatum porodice da ne bude s Majom, on je to prekršio. Ne možemo da pravimo od Stanislava sveca. Imao je seks s Majom nakon pisma ćerke, ne na krevetu, nego na podu toaleta, koji je prljav, i niko mu to nije zamerio. Kladio se s Đedovićem, rekao je šta će uraditi... E, to je to, kad te narod zgotivi možeš da mažeš go*na, ti si divan čovek. Nisu realni, zato sam u kontri s narodom - kaže Mića u jednom dahu i dodaje da bokser ne zna kako da se reši starlete.

Foto: Instagram.com printscreen

Stanislav Krofak

 

- Kao što su Mionini protiv njene veze sa Ša, tako su i njegovi protiv veze s Majom, samo je razlika što se on u porodici za sve pita. Nije ispao fer prema Maji u nekim stvarima. Rekao je da će je voditi u Zagreb, a zatim da ga je izdala kao partner, ali da je dobar prijatelj. Kakav crni prijatelj? Nije mogao da se otarasi Maje, pa je rekao da će biti s njom ako se popravi - rekao je Lepi Mića na kraju izlaganja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

BONUS VIDEO: