VODITELJ "ELITE" NAPUSTIO PINK! Dobio PONUDU koja se NE ODBIJA: Evo gde ćemo ga gledati u narednom periodu (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 30.07.2024 | 15:45


Darko Tanasijević otišao na odmor!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
VODITELJ "ELITE" NAPUSTIO PINK! Dobio PONUDU koja se NE ODBIJA: Evo gde ćemo ga gledati u narednom periodu (FOTO)

Rijaliti šou program "Elita 7" nedavno se završio, a odlukom većeg broja glasova publike, pobedu je odnela starleta Anita Stanojlović. Ipak, rijaliti se tu nije završio, te su odmah nakon proglašenja pobednika počele emisije "Narod pita" koje svake večeri ugoste intrigante učesnice koji su donedavno živeli na imanju u Šimanovcima. Ipak, kako bi sve proteklo u najboljem redu, voditelji popularnog TV formata su tu da bi vodili program. Međutim, iako je pre svega nekoliko večeri sedeo u voditeljskoj stolici, Darko Tanasijević danas je saopštio da je napustio Pink.

Naime, voditelj "Elite" objavio je fotografiju na društvenoj mreži Instagram, i to sa Hrvatskog primorja, iz Poreča, te tako obavestio svoje pratioce i milionski auditorijum da je otišao da zasluženi odmor dao bi napunio baterije za predstojeću sezonu, koja je već uveliko u pripremi.

Foto: instagram.com/darko.tanasijevic

Darko Tanasijević se oglasio sa odmora

- I odmor može da počne. A put, nikad laši i brži - napisao je Darko u okviru objave na pomenutoj socijalnoj platformi.

Podsećanja radi, Darko Tanasijeć je nedavno najavio da Veliki Šef već uveliko radi na novom izdanju popularnog rijalitija, te da ćemo od septembra imati raznih novina.

Veliki Šef je spremio nikad veće ime za sledeću sezonu. Biće novina, jedna velika novina je što će takmičari iz jednog rijalitija ići u drugi - otkrio je Darko, te priznao da bi voleo da se nađe u novoj sezoni "Farme", koja takođe kreće uskoro sa emitovanjem:

Foto: Instagram.com

Darko Tanasijević kosi travu

- Spreman sam da pomuzem životinje na "Farmi"! Voleo bih da vidim i kako Ana Radulović to radi, pa recimo i Ivana Šopić, da vidimo kako muze kravu i da mi natoči mleka. Spreman sam i ja, što da ne! Mogao bih da pomazim konja, da pomuzem... Mogao bih da pomuzem kravu!

BONUS VIDEO: