DOKTOR SAOPŠTIO OPERISANOM STANISLAVU KLJUČNU INFORMACIJU: Evo kako će Krofak sada izgledati, ovo ni on nije očekivao!


IZVOR: Republika/M. I. - 30.07.2024 | 11:40


Prvo oglašavanje Stanislava Krofaka nakon operacije nosa.

Foto: Amig show
DOKTOR SAOPŠTIO OPERISANOM STANISLAVU KLJUČNU INFORMACIJU: Evo kako će Krofak sada izgledati, ovo ni on nije očekivao!

Stanislav Krofak, poznati učesnik rijaliti programa Elita, nedavno je najavio da planira da operiše nos. Ova vest izazvala je znatiželju mnogih, a dodatno je zaintrigirala Majina preporuka doktora koji je operisao nju. Danas je Stanislav podelio sliku iz bolničkog kreveta, što je izazvalo zabrinutost među njegovim pratiocima zbog vidljivog otoka na licu. Međutim, Stanislav je sada ekskluzivno otkrio detalje operacije. Stanislav je otvorio dušu i podelio svoje iskustvo sa operacijom nosa.

Krofak je istakao da je operacija bila uspešna i da se oseća dobro nakon nje. Ovo je svakako olakšanje za njega i njegove fanove koji su bili zabrinuti zbog njegovog zdravstvenog stanja.

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak

 

- Gotova je operacija, lakše mi je nego što je bilo prvi put kada sam operisao. Doktor mi je rekao da je složio i izgled i disanje, tako da smo i doktor i ja zadovoljni kako izgleda sve - rekao je Stanislav za Pink.rs.

- Zbog borbe mi je pucao nos, ne mogu da dišem. Napraviću neki manji - istakao je bivši zadrugar nedavno u emisiji "Amidži šou".

Maja je istakla da ju je bivši dečko izblamirao kod doktora, jer se cenkao za samu intervenciju, što je Krofak potvrdio i objasnio da to uvek radi, kako bi što manje platio bilo koju vrstu usluge. Stanislav je više nego zadovoljan kako je operacija protekla, a ostaje nam da vidimo krajnji rezultat, nakon što Krofak skine zavoje.

BONUS VIDEO: