POTVRĐEN ULAZAK DISKVALIFIKOVANOG UČESNIKA U ELITU 8: O ovome je dugo pregovarao sa PRODUKCIJOM, najavljen ozbiljan šou!


IZVOR: Republika/M. I. - 30.07.2024 | 13:05


Skandal u najavi!

Foto: Shutterstock, Printscreen
POTVRĐEN ULAZAK DISKVALIFIKOVANOG UČESNIKA U ELITU 8: O ovome je dugo pregovarao sa PRODUKCIJOM, najavljen ozbiljan šou!

U poslednje vreme, domaći mediji sve više spekulišu o učesnicima osme sezone rijalitija "Elita", a sada je isplivalo još jedno, dobro poznato ime u svetu rijalitija. Naime, Danijel Dujković Munjez, koji je pred kraj rijalitija "Elite" diskvalifikovan, vraća se kao učesnik u Belu kuću od septembra.

- Spreman sam kao zapeta puška i jedva čekam da uđem, a produkcija me je ispoštovala maksimalno. Kad uđem, ide jako veliki gas i to je to - rekao je on za "Blic", a onda se osvrnuo na diskvalifikaciju u poslednjoj sezoni "Elite".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danijel Dujković Munjez

 

Podsetimo, Danijel Dujković Munjez je u rijalitiju "Elite" kažnjen tromesečnim honorarom zbog agresivnog ponašanja prema Urošu Staniću. Pravila rijalitija su saopštena svakom učesniku pre samog ulaska u "Elite", a kršenje istih strogo je kažnjivo. Zbog agresivnog ponašanja prema Urošu Staniću, Veliki šef je doneo hitnu odluku da Danijela Dujkovića Munjeza kazni oduzimanjem tromesečnog honorara. Kasnije je i diskvalifikovan, a njegovo ime se neprestano provlačilo kroz rijaliti, s obzirom da je u istom ostala njegova bivša devojka, Stefani Grujić, koja je ubrzo uplovila u vezu sa Lazarom Čolićem Zolom.

Kako je Munjez verovao svojoj tadašnjoj izabranici, on joj je u spoljnom svetu posvetio tetovažu, ali je vrlo brzo zbog iste zažalio, pa otišao na korekciju. Sada je vreme da sebe pokaže u nekom novom svetlu i ispravi greške iz prethodne sezone.

BONUS VIDEO: