SKANDALOZNO! Ivan Marinković OMAĐIJAN: Jelena izvodila RITUAL, otkriveni svi stravični detalji!


IZVOR: Republika/O. B. - 30.07.2024 | 20:45


Bivši rijaliti-učesnik otkrio da je Ivan Marinković najverovatnije pod uticajem magije.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
SKANDALOZNO! Ivan Marinković OMAĐIJAN: Jelena izvodila RITUAL, otkriveni svi stravični detalji!

Bivši učesnik rijaliti-programa Vuk M. Đuričić nedavno je gostovao u jednoj televizijskoj emisiji, gde je dao komentare o takmičarima poslednje sezone "Elite". Đuričić je izneo mišljenje o bračnom paru Marinković, ističući da Ivan Marinković pokazuje znake Stokholmskog sindroma, dok je za Jelenu Marinković naveo da "ima neku dijagnozu ili ga je zamađijala".

Jedna od zanimljivijih izjava Vuka M. Đuričića odnosila se na Ivana Marinkovića, koga je optužio da pati od Stokholmskog sindroma. Ova tvrdnja sigurno nije prošla neprimećeno kod publike, a sama činjenica da je Đuričić javno izneo ovakvu teoriju sigurno je izazvala pažnju gledalaca.

Foto: TV Pink/printscreen

Ivan Marinković u emisiji ,,Narod pita"

 


Komentari Vuka M. Đuričića nisu zaobišli ni Jelenu Marinković, suprugu Ivana Marinkovića. Đuričić je izneo tvrdnju da Jelena "ima neku dijagnozu ili ga je zamađijala", ostavljajući javnost da nagađa o prirodi ove izjave.

- Oni su bolesni. Ivan ima definitivno onaj Stokholmski sindrom, znaš on je bolestan dečko. Sedeo sam s njim prošle godine, jednom smo bili ja, on, Gera na Novom Beogradu. Imam stan tamo blizu Gere. Mislim da ga je ona tada baš bila izbola onim makazama, nego se s njima sad nešto i ne viđam. Mi smo tada sedeli i uveče čitam na portalima: "Ivan Marinković u bolnici, Jelena ga ubola makazama." Ono, žena bolesna. Ta riba stvarno ima dijagnozu. Ali i on ima dijagnozu. On izgleda voli to, kao da ga radi to ili ga je ona zamađijala - naveo je Đuričić u emisiji.

Potom se osvrnuo i na Ivanovu vezu s Miljanom Kulić.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Marinković

 

- Pazi, kada je on već bio s Miljanom Kulić, ne potcenjujem nikoga, daleko od toga, ono ko može da pegla ono svaku mu čast. Njih vozi rijaliti. Oni ne žive život, oni žive rijaliti.

Đuričić je otkrio i da, kako je naveo, Marinković nije imao hleba da jede.

- Znaš ona Nevena Kalamar neka… Sećam se, on nije imao hleba da jede, spavao je kod nje. I sad oni su bili u rijalitiju i posvađaju se posle dva tri meseca i on kaže: "Klošarko, mamu ti je*em, mami ti smrde noge…" Pazi šta je to, čovek spavao kod nje dva-tri meseca - istakao je za televiziju Vuk M. Đuričić.

BONUS VIDEO: