MILENA UHVAĆENA SA SAMIROM, UHVAĆENI U AKCIJI: Procurio ŠOK snimak, takmičar Elite hitno morao da se oglasi! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 30.07.2024 | 21:15


Samir Ramović progovorio za Republiku šta se zaista desilo.

Foto: Instagram.com
MILENA UHVAĆENA SA SAMIROM, UHVAĆENI U AKCIJI: Procurio ŠOK snimak, takmičar Elite hitno morao da se oglasi! (VIDEO)

Bivši rijaliti takmičar ,,Elite" Samir Ramović po izlasku iz imaginarijuma snimio je pesmu, pod nazivom ,,Idemo dalje", u kom se našao njegov nekadašnji cimer iz Bele kuće Mensur Ajdarpašić

Međutim, kako saznajemo, Samira je ekipa sa snimanja spota iznenadila i doveli su mu manekenku iz spota, koja se zove Milena, što je njega baš zabavilo. Samir se oglasio za Republiku i ispričao sve o anegdoti koja se desila na snimanju spota. 

Foto: RTV Pink

Samir Ramović u Premijeri

 

- Ej, pravo da ti kažem, ja sam se iznenadio, nisam ni znao. Samo kada sam došao na snimanje, sve je bilo kroz sprdnju, mislio sam da se šale. Kada je došla da se upoznamo, ona mi pružila ruku i kaže da se zove Milena, ja tu u šoku, mislim se, je l' mene ovo Milena progoni... Ali je super bilo, imali smo te prisne kadrove, hteli smo da stvarno svaki kadar bude skup, da sve izgleda vrhunski - govori Samir za Republiku.

Inače, poznato je da se tokom takmičenja u rijalitiju ,,Elita 7" Samir dosta zbližio sa Milenom Kačavendom, pa su mnogi pomislili da je ovo samo sudbina od koje ne može da pobegne. 

- Negde je to sigurno zapisano... Šalim se, ma meni je bitno da je sve prošlo super, da je pesma puštena, da su reakcija strava, svaki dan dobijam poruke na Instagram da su ljudi stvarno oduševljeni spotom, pesmom, da je onako baš letnji, ljubavni hit - govori za kraj Samir za Republiku. 

Snimak sa snimanja Samirovog spota možete pogledati u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

BONUS VIDEO: