HAOS PRED POČETAK EMISIJE "NAROD PITA": Jovana saznala da joj Uroš RADI O GLAVI, preduzela HITNE MERE, sprema se KARAMBOL u studiju!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 30.07.2024 | 23:00


Cvijanovićeva došla u posed Rajačićevih prepiski u kojima je pominje u najpogrnijem obliku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
HAOS PRED POČETAK EMISIJE "NAROD PITA": Jovana saznala da joj Uroš RADI O GLAVI, preduzela HITNE MERE, sprema se KARAMBOL u studiju!

Po svemu sudeći večeras se sprema okršaj u emisiji "Narod pita" u kojoj gostuju Jovana Cvijanović, Uroš Rajačić i Žana Đorđević Omnia.

Naime, Jovana i Uroš su u "Eliti" išli od ljubavi do mržnje, a Žana je bila ta koja je stalno komentarisala Rajačića, pogotovo nakon njegove afere sa Jelenom Marinković, sa kojom je u sukobu, te nema sumnje da će ova ekipa voditi žestoke rasprave.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović užasnuta ponašanjem Uroša Rajačića

Na sve to, Cvijanovićeva je par sati pred početak emisije napravila haos jer je saznala da Uroš Rajačić planira da je uništi, pošto je došla u posed prepiski u kojima je pominje u najpogrdnijem obliku i koje je odmah prosledila medijima.

U porukama je navodno Uroš rekao kako Jovana planira da ga tuži, te je nazivao "opsednutom budaletinom" s kojom navodno ima problem samo iz razloga jer ne želi da ima išta sa njom, što je ona za Pink.rs demantovala.

Uroš se navodno preko poruka požalio da Jovana planira da ga tuži, zbog čega je odlučio da on angažuje advokata i napravi njoj pakao od života.

Ovim povodom se Jovana oglasila i žestoko mu uzvratila: 

- Vidim ovde da se Uroš i dalje bavi sa mnom. Tužila nisam nikoga. Niti Uroša, niti bilo koga. Niti sam šta objavljivala. Ponovo vidim more uvreda da sam klošarka, bolesnica i slično... Na to zaista nemam šta da kažem, neka ljudi procene sami zašto me dečko i dalje vređa, kog niti diram, niti bilo šta. Ne uzimam ga u usta. Vidim da ovde sa devojkom kuca da hoće da me zgazi, da će joj dati sve ukloliko mene zgazi...  Zaista mi je ovo jezivo kada vidim šta dečko radi - rekla je za Pinkov portal Cvijanovićeva.

BONUS VIDEO: