MIONA I ŠA POKRADENI! Pevačica i reper objavili snimak LOPOVA! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. P. - 31.07.2024 | 10:40


Bivši učesnici "Elite" iznenadili pratioce na društvenoj mreži Instagram!

Foto: TV Pink/printscreen
MIONA I ŠA POKRADENI! Pevačica i reper objavili snimak LOPOVA! (GALERIJA)

Bivši zadrugari Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša usnimili su zanimljivu scenu, koju su podelili sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Naime, jedan majmun im je ukrao palačinku, što je i pevačicu i repera zasmejalo.

- To je munja s palačinkom, ukrao je palačinkicu - prokomentarisao je Ša.

- Hoćeš da mi daš palačinkicu? Musav si od krema. Ej... (smeh) - govorila je Miona.

POGLEDAJ GALERIJU

Inače, kako smo nedavno pisali, Miona i Ša planiraju da snime duet, a pesma će opisati njihovu ljubavnu priču, koja je počela u "Eliti 7".

- Ša ima ideju da pesma sa Mionom opiše njihovom upoznavanje i celu situaciju krozu koju su prošli u rijalitiju. Znaju da će to odmah da zaživi i da će imati dosta pregleda, s obzirom na to da i napolju veliki broj ljudi zanima šta se dešava u njihovom životu - priča nam izvor i dalje dodaje: 

- Ša već ima deo teksta, a kad se sve kockice skupe, idu u studio da sve snime. Oni nisu u fazonu da sad o svemu pričaju naširoko, ali bliskim ljudima su rekli šta se sprema. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša spremaju duet

Povela se i priča o tome da će Miona dobiti pesmu sa posvetom od Ša, a jedan fan rijalitija imao je zanimljivu opasku:

- To je kod njega izgleda praksa, Miona ko i svaka bivša dobija pesmu, samo da mi i ovog puta kad uradi tu autobiografsku numeru ne pukne ljubav i s Jovanovićevom kao i sa svakom prethodnom.  Njegova prva supruga Ivana lepo je objasnila da je pesma "Zlato" posvećena njoj, a on je posle tvrdio da ta pesma nije pisana za nju, već mnogo pre nego što su i bili u vezi. Možda će tako, posle svega, poricati i da je ta autobiografska rađena za njih dvoje.

BONUS VIDEO: