ASMINU STIGLE JEZIVE PRETNJE! Durdžić se hitno oglasio, pomenuo i DOGOVOR! ŠOK!


IZVOR: Republika/M. P. - 31.07.2024 | 14:45


Stanijin partner odgovorio Marku Stefanoviću!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ASMINU STIGLE JEZIVE PRETNJE! Durdžić se hitno oglasio, pomenuo i DOGOVOR! ŠOK!

Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, danima ratuje sa Sanjom Grujić i njenim partnerom Markom Stefanovićem, koji je danas zapretio dečku Stanije Dobrojević. Asmin je sada odgovorio na Markove pretnje da će završiti u bolnici.

- Sanja je mene više puta prozivala po emisijama, gde sam ja reagovao putem svog Instagrama, pa sam i nju kačio! Pa me je ponovo kačila po storijima kad se ovo desilo s Mićom. Onda sam ja kontaktirao s njenim dečkom da vidi sa svojom devojkom da prestane da me komentariše pošto ne želim više da kačim po Instagramu nikog, tu smo se zakačili on i ja i nisam ja spuštao loptu, nego i on i ja, pa smo pronašli zajednički jezik! I momak je ispoštovao dogovor! A to da sam se ja prepao njega ili bilo koga je smešno! Da se bojim miševa, nosio bih mačku u džepu - izjavio je Asmin za Pink.rs, za koji se ranije oglasio Stefanović:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin odgovorio na Markove pretnje

- On se meni javio, navodno kao da pita što se on negde pominje i tako dalje - započeo je Marko, pa otkrio:

- Malo se zaje*ao jer je udario na pogrešnu osobu. Odmah sam mu snimio glasovnu poruku i rekao mu da će, ako mi se još jednom bude javio ili nešto prokomentarisao, kao što je komentarisao poslednji put, umesto što posećuje stanove i poslastičarnice, posetiti bolnice ovde po Beogradu - dodao je Stefanović, pa zaključio:

- Posle toga je pokušao da spusti loptu, što mi je pokazalo kakav je on zapravo.

Foto: Red tv printscreen

Marko je ranije zapretio Asminu

BONUS VIDEO: