JELENA UNIŠTILA UROŠA NAKON PREPISKI SA JANJUŠEVOM DEVOJKOM: Ove reči će ga razbiti u komade!


IZVOR: Republika/O. B. - 31.07.2024 | 18:45


Jelena Marinković napravila haos!

Foto: printscreen/RTV Pink
JELENA UNIŠTILA UROŠA NAKON PREPISKI SA JANJUŠEVOM DEVOJKOM: Ove reči će ga razbiti u komade!

Bivša učesnica rijaliti programa "Elite", Jelena Ilić Marinković, nedavno je šokirala javnost priznanjem afera sa takođe bivšim učesnikom istog programa, Urošem Rajačićem. Ova vest je izazvala veliku pažnju medija i javnosti, a Jelena se sada oglasila povodom cele situacije.

Jelena Ilić Marinković je javno priznala aferu sa Urošem Rajačićem, što je izazvalo buru reakcija. Njen suprug, Ivan Marinković, otkrio je u emisiji "Narod pita" da je na pozadinu svog telefona stavio fotografiju Uroša Rajačića, što je bio izazov za njihov odnos. Ova situacija izazvala je brojne komentare i spekulacije u javnosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i Jelena Marinković

 


Nakon što su mediji preneli informacije o Jeleninoj aferi, ona je dala svoj komentar na celu situaciju. Izjavila je da je Ivan i dalje držao njenu fotografiju na pozadini telefona, ali je istakla da je to bilo nakon njihovog izlaska iz rijalitija "Elite". Takođe, odbila je da komentariše Uroša Rajačića, naznačivši da je to njegova lična stvar.

- Što se tiče Ivana, to je bilo kada smo tek izašli, Amidži je sniman odmah nakon žurke, sada su Uroš i Beka, što je iskopirao Dejana Dragojevića, on je tako kačio Carevu sliku - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink/printscreen

Jelena Marinković u emisiji ,,Narod pita"

 


Tokom jučerašnjeg dana u medijima se pojavila prepiska između Uroša Rajačića i jedne starlete, sa kojom je, prema spekulacijama, viđen i Marko Janjušević Janjuš. Ova informacija dodatno je uzburkala javnost, ali Jelena Ilić Marinković se oglasila i odbila da komentariše Uroša Rajačića, ističući da je to njegova lična stvar.

- Za Uroša Rajačića nemam komentar, njegova stvar - zaključila je Jelena za Pink.rs.

U celom slučaju, javnost je ostala zainteresovana za dalji razvoj događaja i reakcije učesnika rijaliti programa "Elite". Ova afera privukla je pažnju medija i postala jedna od glavnih tema u domaćoj javnosti.

BONUS VIDEO: