UROŠ STANIĆ OČI U OČI SA OCEM SA KOJIM JE POREMETIO ODNOS: Ovaj susret bi mogao biti SUDBONOSAN da tata i sin PREVAZIĐU KRIZU (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 31.07.2024 | 20:15


Mladom rijaliti učesniku je bivši košarkaš na momente zamenio pravog oca.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
UROŠ STANIĆ OČI U OČI SA OCEM SA KOJIM JE POREMETIO ODNOS: Ovaj susret bi mogao biti SUDBONOSAN da tata i sin PREVAZIĐU KRIZU (FOTO)

Učesnik "Elite" Uroš Stanić nedavno je priznao da mu je teško palo kada su između njega i njegovih rijaliti roditelja Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša zahladneli odnosi, te da mu je bivši košarkaš na momente čak zamenio pravog oca s kojim u stvarnom životu nije u kontaktu. 

Iako je otkrio da mu je Janjuš čestitao rođendan i da su se čuli napolju, te priznao da bi voleo da je sa njim ostao blizak kako je u početku bio u Beloj kući, zbog čega su ih gledaoci i zavoleli, ipak ne očekuje pomirenje te vrste.

- Janjuš mi je poslao čestitku, počeo sam da plačem, napisao je jako lepe reči, ja sam njega mnogo voleo i i dalje ga volim kao osobu. Smatram da nije ispao okej i korektan prema meni i da je to video i da mu je krivo zbog toga - rekao je Stanić nedavno na svoj rođendan za medije, pa pomenuo i rijaliti mamu Aneli:

Oni su ispali kakvi su ispali prema meni, bio sam vezan za njih. Mislim da je to teško, posle svega da budemo kao pre, teško. Ja bih voleo da budemo kao pre, da budemo rijaliti porodica, da se šalimo i družimo, ali je početak bio lep, a kraj je bio debakl.

Foto: Republika

Marko Janjušević Janjuš je zbog susreta sa Urošem doleteo iz Crne Gore

On će večeras imati priliku da se suoči sa rijaliti tatom, a videćemo da li će njihov susret uticati na to da se nešto u njihovom odnosu u stvarnom svetu unapredi ili će ostati na distanci kakvu su stekli poslednjih meseci u rijalitiju.

Dakle, večeras u emisiji "Narod pita" gostuju Marko Janjušević Janjuš i Uroš Stanić, a njih će u studiju ugostiti voditeljka Ivana Šopić.

Nekadašnji rijaliti otac i sin imaće pregršt tema za analizu - od njihovog trenutnog odnosa, preko odnosa sa Uroševom nakadašnjom rijaliti mamom Aneli Ahmić do gorućih tema tokom i posle ''Elite''.

Gledaoci će, kao i svake večeri, imati priliku da se uključe u program uživo i postave svoja pitanja, a s obzirom na to kako je ovaj dvojac svojevremeno bio zabavan zajedno pred kamerama, nema sumnje da će i ove noći napraviti neki šou uživo. 

BONUS VIDEO: