IVAN MARINKOVIĆ SAMO NJU NE MOŽE DA PREBOLI: Kači slike s nepoznatom devojkom, a snimak s njom ČUVA U TELEFONU (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 01.08.2024 | 02:00


Svima hoće da stavi do znanja da je Jelena za njega prošlost, a ona im je i dalje spona.

Foto: printscreen/RTV Pink
IVAN MARINKOVIĆ SAMO NJU NE MOŽE DA PREBOLI: Kači slike s nepoznatom devojkom, a snimak s njom ČUVA U TELEFONU (FOTO)

Iako javno prevareni muž Ivan Marinković, koji je u rijalitiju "Elita" pred sam kraj doživeo ljubavni brodolom, kad je isplivala na videlo afera njegove još uvek zakonite supruge Jelene Marinković i njihovog cimera iz Bele kuće Uroša Rajačića, pokušava da ubedi naciju da život ide dalje, sitnim detaljima se odaje da ga ipak nešto jako veže za blisku prošlost.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelenu i Ivana Marinković i dalje vežu iste emocije prema Beki 

Naime, on je u Instagram priči objavio nekoliko fotografija s misterioznom devojkom, a preko jedne je stavio i srce, zbog čega su svi pomislili da se radi o novoj devojci, ali je u istom nizu objava okačio i snimak s jedinim ženskim stvorom kog neće moći da preboli.

Reč je o zajedničkom kučetu Beki, koju ne može da deli s Jelenom, s kojom se razišao zbog preljube. On je sa pratiocima na Intagramu podelio dirljiv video u kom se vidi kako mu Beka trči u zagrljaj, a on joj dozvoljava da mu se čak popne na glavu.  POGLEDAJ GALERIJU

Tolika ljubav je rečima neopisiva, ali Ivanov snimak s voljenim psom govori više od ijedne reči. Mnogima je upalo u oči što je postavio ovakav klip baš tik uz devojku za koju su mnogi pomislili da mu je nova ljubav. Nekima to deluje kao da namerno provocira, a da njegovo pravo emotivno stanje odražava zapravo kratak video s najdražom Bekom. 

Ima i onih koji toliku vezanost za kučence vezuju i s jačinom povezanošću koju je imao sa Jelenom, te smatraju da na taj način pokazuje skrivenu emociju prema uskoro bivšoj supruzi.

Podsetimo, nakon što je Ivan rekao da na pozadini telefona drži Bekinu i Uroševu sliku jer mu je zahvalan što ga je spasao od takve žene, Jelena se oglasila i poručila mu da nije originalan, već da kopira pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića, koji je iz navedenog razloga držao sliku Filipa Cara, koji mu je rasturio brak s Dalilom Dragojević.

BONUS VIDEO: