STRAVIČNE SCENE! Taki Marinković objavio snimak ZASTRAŠUJUĆEG POŽARA, evo u kakvom je on stanju!


IZVOR: Republika/O. B. - 31.07.2024 | 23:15


Otac Maje Marinković objavio snimak požara.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
STRAVIČNE SCENE! Taki Marinković objavio snimak ZASTRAŠUJUĆEG POŽARA, evo u kakvom je on stanju!

Letnji odmor u Budvi donosi mnogo sunca, mora i opuštanja, ali za Taki Marinkovića, otca poznate starlete Maje Marinković, ovaj odmor doneo je i uzbudljive trenutke. Naime, dok je uživao na letovanju, našao se u centru pažnje zbog požara koji je izbio nedaleko od njega.

Dok su temperature dosezale vrhunac, požar je izbio u blizini mesta gde se Taki odmarao. Srećom, brza reakcija vatrogasaca sprečila je širenje vatre, ali je sama situacija bila dovoljno zastrašujuća da Taki odluči da snimi video i podeli ga na svom Instagram profilu. POGLEDAJ GALERIJU


U videu koji je postavio, Taki je pokazao okolinu obavijenu dimom, uz komentar da je situacija bila zaista zastrašujuća. Mnogi ljudi su se zabrinuli za njegovu sigurnost i počeli da postavljaju pitanja kako se oseća i da li je sve u redu.

Nakon što je objavio video, Taki je dobio veliki broj poruka podrške i brige od svojih pratilaca na Instagramu. Mnogi su izrazili zahvalnost što je u redu, ali i izrazili divljenje za hrabrost koju je pokazao u tom trenutku.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Taki Marinković ispred Pink televizije

 


Jedan od pratilaca je napisao: "Držite se tamo, nadam se da ste dobro! Hrabro ste se suočili sa opasnošću." Dok je drugi komentarisao: "Nadam se da ste bezbedni, požar može biti zaista zastrašujuća situacija. Pozdrav iz Srbije!"

Ubrzo nakon što je objavio video, Taki je odlučio da se obrati svojim pratilcima putem Instagram storija. Tamo je izrazio zahvalnost na brizi i podršci koju je dobio od svojih pratilaca, ističući da je sve u redu i da je situacija sada pod kontrolom.

BONUS VIDEO: