ŠOK PREOKRET, MATORI NEĆE BITI DOBRO! Sandra Rešić dobila OVU poruku od Đedovića, sve procurilo u javnost!


IZVOR: Republika/O. B. - 31.07.2024 | 23:45


Marko Đedović objavio snimak koji je izazvao lavinu komentara.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ŠOK PREOKRET, MATORI NEĆE BITI DOBRO! Sandra Rešić dobila OVU poruku od Đedovića, sve procurilo u javnost!

Bivši takmičar rijalitija ,,Elita 7" Marko Đedović nedavno je progovorio o sukobu sa pevačicom i nekadašnjom prijateljicom Sandrom Rešić, koja ga je povredila, kada je dovela Mateu Car u njegov stan. 

Međutim, izgleda da su ti loši dani iz anjih, budući da je Marko izbacio snimak iz kupatila, kako puni kadu sa vodom, a u pozadini je ostavio Rešićkinu pesmu i označio je na snimku. Uz Sandrino ime stavio je i emotikone srca, pa su njegovi pratioci pomislili da su se Rešićeva i Đedović zvanično pomirili.  POGLEDAJ GALERIJU

Inače, nedavno u emisiji ,,Narod pita" kod voditeljke Ivane Šopić, Marko Đedović je progovorio šta ga je najviše povredilo i kakve je informacije sve saznao nakon što je napustio rijaliti ,,Elita". 

Meni je ta priča sada jasna. Što se tiče Sandre, ima krivicu što je dovela u moj stan Mateu, što je napisala moju adresu, ta devojka je manijak jedan klasičan, ne bi me iznenadilo da je ona pokojni verenik Milene Kačavenda - ispričao je Đedović, između ostalog, pa nastavio:

- Cela ta priča je karcinom odnosa, a žalimo se na Sandru Rešić... Cela ova priča je počela pre Matorine svadbe i tokom nje, mnoge stvari koje su pričane, nisam baš video to. Tu prepisku sam video između Anite i Matee. Ja pričam o onome što sam video... Gole slike nisam video, a toliko se pričalo. Tu priču je znala jedna od adminitratorki, ta Džuli Pandora je znala sve.

BONUS VIDEO: