POŽGAJU SAOPŠTENE ZASTRAŠUJUĆE VESTI U "ELITI"! Zbog KANCERA napustio rijaliti, doktor ga dotukao informacijom!


IZVOR: Republika/M. I. - 01.08.2024 | 11:15


Aleksandar Požgaj otkrio kompletnu istinu o diskvalifikaciji.

Foto: printscreen/RTVPink
POŽGAJU SAOPŠTENE ZASTRAŠUJUĆE VESTI U "ELITI"! Zbog KANCERA napustio rijaliti, doktor ga dotukao informacijom!

Bivši političar i rijaliti-učesnik Aleksandar Požgaj izazvao je veliku pažnju javnosti objavom na društvenim mrežama u kojoj je otkrio da je na Vidovdan sklopio sporazumni razvod sa suprugom Ivanom. Ova vest je iznenadila mnoge s obzirom na to da su se njih dvoje venčali pre samo 10 meseci, a posebno je intrigantno to što je Požgaj istakao simboličan datum razvoda, povezan s Kosovskom bitkom i Knezom Lazarom.

- Danas je Vidovdan, vezuje se za Kneza Lazara i Kosovsku bitku, a isto tako i za moj sporazumni razvod - napisao je Požgaj kratko u objavi na društvenoj mreži Instagram.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandar Požgaj

 

Međutim, sada je stigla nova informacija o lošem zdravstvenom stanju bivšeg učesnika "Elite", koji je otkrio da mu se kancer vratio i da je zapravo to razlog njegovog napuštanja rijalitija, o čemu je dugo ćutao:

- Doktor je primetio promene na debelom crevu. Budući da sam pobedio kancer, lekar mi je rekao da je savet da izađem - priznao je Požgaj u jednoj emisiji za domaće medije.

Ova ispovest Aleksandra Požgaja sigurno će dirnuti mnoge gledaoce i pružiti im nadu da se i u najtežim trenucima može pronaći snaga za borbu.

Dok se borio sa privatnim problemima, Požgaj je i dalje aktivan u medijskom svetu, pa se neretko oglašava putem Instagrama, gde komunicira s brojnim pratiocima i deli s njima momente iz svog života. Kako je otkrio, on produkciji više ne duguje novac, a njegov pravi razlog napuštanja rijalitija šokirao je sve.

BONUS VIDEO: