MAJIN BIVŠI POPIO PRIJAVU! Izvređao službeno lice, NAZVAO POLICAJCA MAJMUNOM I MORONOM, ovo će ga SKUPO KOŠTATI (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 01.08.2024 | 18:45


Marinkovićeva pre par dana tvrdila da nisu u kontaktu i da je on više ne zanima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MAJIN BIVŠI POPIO PRIJAVU! Izvređao službeno lice, NAZVAO POLICAJCA MAJMUNOM I MORONOM, ovo će ga SKUPO KOŠTATI (FOTO)

Bivši dečko Maje Marinković, Bilal Brajlović, sa kojim je započela romansu u "Zadruzi 6", pa pokušala da je održi i napolju, ali bezuspešno, mogao bi da ima ozbiljnih problema sa zakonom.

Foto: Youtube.com/Pravo LICE Estrade

Bilal Brajlović dobio prekršajnu prijavu

Naime, bivši zadrugar snimio je video u svojoj Instagram priči u kojoj je pokazao prekršajnu prijavu koju je zatekao na kolima za koja tvrdi da nisu bila u voznom stanju, a onda je izvređao službeno lice koje mu je pisalo kaznu, zbog čega može dodatno da odgovara.

- Zanima me ljudi ko je ovaj "drot", napisao dve glave, a auto bilo u kvaru, stavljeno gore sve, a ne zna majmun ni ime da napiše... Znači, zanima me ko je, samo mi recite ko je, ljubim vas! Bože dragi, kakvi moroni rade - govorio je Bilal u svom videu, dok je pokazivao prijavu i sve rekvizite koji ukazuju na to ta mu je vozilo bilo u kvaru.

POGLEDAJ GALERIJU

Inače, Maja je pre par dana pomenula Brajlovića u emisiji "Amidži šou" tvrdeći da nisu u kontaktu i da je dečko prosto više ne zanima. Tu se zaustavila za razliku od nekih ranijih gostovanja kod Ognjena Amidžića kada je mladog Bilala okarakterisala kao najgoreg ljubavnika kog je imala.

Dok joj je pamćenje na njihovu vezu još bilo sveže, po završetku te sezone rijalitija u kome su smuvali, Marinkovićeva je navela Brajlovića kao odgovor na pitanje voditelja koji bivši joj je bio najlošiji u krevetu. 

- Bilal, definitivno. Neću da ulazim u privatnost, ali kad je već takva situacija, Matora je upućena u to, žalila sam joj se na to. Nije izdrživ, nije. To je bilo tako i napolju. Shvatila sam da za taj problem ne postoji rešenje - rekla je Maja tada u emiisji "Amidži šou", što je i Jovana Tomić na koju se Maja pozvala takođe potvrdila. 

BONUS VIDEO: