ĐEDOVIĆ PROKRVARIO, pa javno zatražio ZAŠTITU! Hitan apel osvanuo na društvenim mrežama! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 02.08.2024 | 11:15


Novinar se oglasio putem storija na Instagramu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ĐEDOVIĆ PROKRVARIO, pa javno zatražio ZAŠTITU! Hitan apel osvanuo na društvenim mrežama! (FOTO)

Novinar i bivši učesnik rijalitija "Elita 7" Marko Đedović juče se podvrgao tretmanu hidžama, koji je regulatorna medicinska metoda koja spada u domen male hirurgije. Lokalnim puštanjem krvi deluje se na bazični regulatorni sistem u organizmu, koji je odgovoran za održavanje homeostaze.

Foto: Instagram.com

Marko Đedović na hidžama tretmanu

Đedović se uslikao sa osobom koja mu je radila tretman i objavio fotografiju na društvenoj mreži Instagram.

Nakon toga, Đedović se vratio u stan, a potom se našalio sa svojim pratiocima. Uslikao je svoje ljubimce na krevetu, pa napisao sledeće:

- Da li može mene neko da zaštiti? Neko udruženje od ovih napasti?!? Postoji li tako nešto? - našalio se Đedović na svom storiju.

Foto: Instagram.com

Objava Marka Đedovića

Inače, Đedović je nedavno urnisao svoju bivši prijatelju Jovanu Tomić Matoru, za koju je naveo da "glumi žrtvu".

- Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji glume žrtve, Matora je došla u studio plače... Zašto plače?! Priče da su dobro, a nisu i nikad neće biti. To ne zavisi od okruženja, nego od tebe. Matora je nastavila svoj život dalje, ali se to krije od javnosti. Ja sam rekao u "Narod pita" da jedna devojka iz njenog stana izbacuje storije, a Matora glumi žalosnu vrbu i kako joj nije dobro. To je Stefani, dete od 19 godina. To je glumatanje žrtava. Ivan stavlja crkve, idu na prave puteve i mole boga, a njima ni bog ne može da pomogne. Aneli mi je rekla da misli da je Matora zaljubljena u Stanislava, slično mi je i Maja skoro rekla. Ona je njega tajno pozvala u stan - raskrinkao je Marko bivše cimere.

BONUS VIDEO: