PRODUKCIJA OBJAVILA ŠOK SNIMAK JELENA I UROŠA: Uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI nakon emisije, sve je sada jasno!


IZVOR: Republika/O. B. - 02.08.2024 | 11:45


Jelena Marinković i Uroš Rajačić uhvaćeni u akciji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
PRODUKCIJA OBJAVILA ŠOK SNIMAK JELENA I UROŠA: Uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI nakon emisije, sve je sada jasno!

Bivša učesnica rijalitija "Elite", Jelena Ilić Marinković i Uroš Rajačić šokirali su javnost kada je otkrivena njihova afera, uprkos prisustvu Jeleninog supruga, Ivana Marinkovića, u istom rijalitiju.

ako su njih dvoje negirali vezu i kontakt tokom gostovanja u emisiji "Narod pita", komentari tokom večeri su se vrteli oko "sevanja varnica" između njih. Paparaco Pink televizije je uspeo da ih prati i usnimio ih kako su se izdvojili i osamili tokom večeri, a na kraju je čak došlo i do poljupca.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Marinković i Uroš Rajačić u Narod pita

 


Voditeljka Ivana Šopić je nakon povratka u uživo programu otkrila da je do poljupca zaista došlo, na šta su se Jelena i Uroš smejali. Video klip koji je prikazan u emisiji otkrio je detalje ovog događaja, ostavljajući javnost u šoku.

Ivan Marinković, Jelenin suprug, takođe je bio u rijalitiju "Elite" tokom ovog skandala. Njegova reakcija na otkrivanje afera i poljupca između Jelene i Uroša još uvek nije javno poznata, ali se očekuje da će se oglasiti u narednim danima.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Marinković i Uroš Rajačić

 


Ivan Marinković, poznat i kao reper, nije ostao imun na skandal u koji je upleten. Njegova poruka javnosti povodom ovog događaja još uvek nije saopštena, ali se očekuje da će se oglasiti putem društvenih mreža ili u javnom obraćanju.

Ovaj skandal mogao bi imati veliki uticaj na Ivanovu karijeru, kako u muzici, tako i u javnom životu. Pitanje je kako će se ova situacija odraziti na njegovu popularnost i podršku fanova, ali i na saradnje sa drugim javnim ličnostima.

BONUS VIDEO: