MAJA BRUTALNO PONIZILA CARA! Nastavila raskrinkavanje, pa priznala sve o PORODICI Stanislava Krofaka!


IZVOR: Republika/M. P. - 02.08.2024 | 14:45


Starleta ponovo razvezala jezik o bivšim momcima!

Foto: ATA Images,Printskrin/RTV PINK
MAJA BRUTALNO PONIZILA CARA! Nastavila raskrinkavanje, pa priznala sve o PORODICI Stanislava Krofaka!

Bivša učesnica "Elite 7" Maja Marinković otkrila je voditeljki Milici Kemez da li je upoznala porodicu Stanislava Krofaka Pantere, a onda se dotakla svog odnosa s Filipom Carem.

- Nisam se upoznala s njegovom porodicom na finalu. Stanislav je ispao pre mene, iako to nije očekivao. Kraljica rijalitija ga je ispratila. Šalim se. Onda je bila ta napeta situacija s Takijem. Ali kako sam rekla, ja sam punoletna, donosim sama svoje odluke, i to je negde moja jačina. Mnogim muškarcima koji su bili sa mnom i dalje sam rak rana - rekla je Maja, a potom se osvrnula i na bivšeg partnera, kog je nedavno raskrinkala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković ne štedi nikoga

Milica Kemez je želela da sazna na koga misli kada kaže rak rana.

- Evo, kao Filip Car. Ja sam njemu i dalje rak rana. On je prvi zvao mene i slao mi poruke. Napisao mi je: "Gde si?" nakon završne noći, kada je bilo dosta poziva. Nakon što ja nisam odgovarala, dobila sam ono vezano za Aleksandrinu trudnoću i to u trenucima kada ja nisam komentarisala na loš način. Nisam monstrum da se time bavim. Onda sam ja pozvala njega i rekla šta i kako. Razgovor je bio totalno opušten i ne vidim razloga da se to toliko poteže. Onaj poziv u "Narod pita" sve govori. Neko ko ima svoj život i ko je postao otac ne znam čemu potreba da se bavi sa mnom - rekla je Maja u podkastu "Balkanska veselja".

BONUS VIDEO: