SKANDALČINA ZA SKANDALOM! Kraljica drame uzjahala Stanislava - pokazala KAKO SE PREVASPITAVA MUŠKARAC!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 02.08.2024 | 21:45


Taman kada su svi pomislili da u ovom odnosu ne postoji stvar koja ih može iznenaditi, evo grandioznog iznenađenja!

Foto: instagram/Maja Marinković
SKANDALČINA ZA SKANDALOM! Kraljica drame uzjahala Stanislava - pokazala KAKO SE PREVASPITAVA MUŠKARAC!

Maja Marinković i Stanislav Krofak su započeli su svoju burnu romansu tokom boravka u rijalitiju "Elita", a po izlasku iz rijalitija neko vreme su bili "na čekanju", da bi Pantera nedavno rekao da ipak neće biti zajedno. Međutim, činilo se da su ipak izgladili odnos i na sva zvona obajavili da je palo pomirenje. 

Maja, koja sve vreme nije ni želela da stavi tačku na odnos sa Krofakom, već je na sve načine pokušavala da ga pridobije, konačno je dočekala da je pred svetom drži za ruku i prizna da mu je devojka i van rijalitija.

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak nakon operacije

Inače, iako se Krofak sve vreme pravio kao da ga Maja ne zanima, po svemu sudeći, njih dvoje su sve vreme tajno bili u kontaktu, a tome u prilog govori i to što je u javnost procurila informacija da je Stanislava čak i operisao Majin hirurg. 

On se trenutno oporavlja od operacije, a mnogi veruju da ga upravo Marinkovićeva neguje, što je nateralo mnoge fanove da mu se obrate kako bi objasnio trenutnu situaciju, koju više niko ne razume.

Dokaz da ipak emocije i dalje postoje je to što su juče jedno drugo podelili na društvenim mrežama, a zbog onoga što se danas desilo, mnogi smatraju da su njih dvoje ponovo uplovili u ljubavnu vezu. POGLEDAJ GALERIJU

Naime, Maja je danas okačlila snimak nje i Stanislava koji je poslušno pozirao, a po njihovim osmesima se može zaključiti da tu ima mnogo više od pukog prijateljstva, te da mu zaista sanira rane. Međutim, mnogi se pitaju šta mu se desilo, pa je popustio...

BONUS VIDEO: