IZ MANASTIRA U HAOS: Taki Marinković radi punom PAROM, evo gde je završio posle Ostroga! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 03.08.2024 | 15:45


Otac Maje Marinković ne propušta priliku za dobar provod!

Foto: Instagram.com
IZ MANASTIRA U HAOS: Taki Marinković radi punom PAROM, evo gde je završio posle Ostroga! (FOTO)

Radomir Taki Marinković, otac bivše rijaliti-učesnice Maje Marinković, lumpovao je nekoliko dana u Budvi, a juče je posetio manastir Ostrod, pod koji tradicionalno ide svake godine. Ali, Taki tu nije stao. Isti dan je krenuo na put i završio u Guči, gde se održava 63. Dragačevski sabor trubača.

Foto: Instagram.com

Taki je juče posetio Ostrog

Taki se uslikao ispred spomenika srpskom trubaču u Guči, koji je postavljen pre 27 godina, te tako obavestio svoje fanove da će narednih dana uživati u zvuku trube na našem popularnom festivalu.

LUDILO U GUČI

Prvi festivalski dan zatvoren je izvođenjem trubačkih orkestara finalista 63. Dragačevskog sabora trubača, ostavivši sve prisutne u vrhunskom raspoloženju, uživanju u autentičnim zvucima trube i fantastičnom ambijentu. Danas nas na glavnoj pozornici očekuju nastupi legendarnog majstora trube i ovogodišnjeg domaćina festivala, Dejana Petrovića i Big Benda, te koncert još jednog trubačkog majstora - famoznog Ekrema Mamutovića i njegovog orkestra. Nastupiće i pobednici prošlogodišnjeg Sabora, a majstorsko pismo biće uručeno trubačkim orkestrima Stefana Mladenovića, Bojana Ristića i Timočkim veseljacima.

Foto: Instagram.com

Taki u Guči

Inače, Takija smo sreli pre odlaska u Crnu Goru, kad je došao da doprati Maju Marinković u emisiju "Narod pita". Tada je govorio o aferi "Bajadera", čiji je glavni akter Anita Stanojlović.

- Video sam snimak, ja sam to znao unapred, Maja je znala neke stvari unapred, ali nikad nije htela da ocinkari. Ne bih želeo mnogo da pričam o tome. Ima tu svačega. Šta ste videli vi, to sam video i ja, znam, ali ne bih da otkrivam više o tome. Te devojke su ušle u "Elitu" da se peru -  rekao je Taki za Republiku, a potom otkrio i da njegova ćerka Maja zna detalje:

- Zna i Maja, ali neće da priča o tome, mi se ne bavimo prljavim stvarima. Da je Maja bila tamo, unakazili bi je - poručio je Taki tada.

BONUS VIDEO: