PRVO OGLAŠAVANJE STANISLAVA! Noć proveo sa Majom Marinković, a sada otkrio gde se nalazi - svi su se ŠOKIRALI!


IZVOR: Republika/O. B. - 03.08.2024 | 18:15


Stanislav Krofak otkrio gde se sada nalazi!

Foto: instagram/Maja Marinković
PRVO OGLAŠAVANJE STANISLAVA! Noć proveo sa Majom Marinković, a sada otkrio gde se nalazi - svi su se ŠOKIRALI!

Prošle noći starleta Maja Marinković šokirala je javnost kada je na Instagram profilu objavila snimak sa MMA borcem Stanislavom Krofakom i time otkrila da su njih dvoje ipak ponovo zajedno, nakon burne rasprave u emisiji ,,Narod pita". 

Snimak možete videti u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Noć nakon što je proveo sa Majom Marinković, Stanislav Krofak se oglasio. Naime, na Instagram profilu Krofak je objavio snimak kako se nalazi u putu, verovatno se vraća u Zagreb. 

Međutim, mnogi su se pitali da li je Maju poveo sa sobom, ali za sada to nije želeo da otkriva. Stanislav je vozio snimajući se za svoje pratioce, te ih obavestio da napušta Srbiju. 

Ostaje nam da vidimo da li će se Maja Marinković oglasiti i otkriti da li je krenula sa Stanislavom na upoznavanje porodice u Zagreb ili su taj susret ponovo odložili.  POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, kako je i sam najavio nakon izlaska iz "Elite" Stanislav Krofak je ponovo operisao nos i korigovao sve što nije bilo po njegovom ukusu, a danas se pohvalio putem društvene mreže Instagram i obavestio brojne fanove da je napokon rešio problem i da je operacija protekla u najboljem mogućem redu.

Maja Marinković mu je sredila operaciju kod svog doktora, a učesnica je prilikom prethodnog gostovanja u emisiji "Narod pita" otkrila da ju je Krofak izblamirao jer se sve vreme cenkao oko intervencije, što je on i potvrdio.

- Zbog borbe mi je pucao nos, ne mogu da dišem. Napraviću neki manji - istakao je bivši takmičar ,,Elite". 

BONUS VIDEO: