MAJA MARINKOVIĆ ZABLISTALA U BELOM! Stanislav OSTAO BEZ DAHA kada je ugledao - SADA JE ZVANIČNO!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 03.08.2024 | 21:45


Njihova ljubav pobedila je sve prepreke!

Foto: printskrin instagram
MAJA MARINKOVIĆ ZABLISTALA U BELOM! Stanislav OSTAO BEZ DAHA kada je ugledao - SADA JE ZVANIČNO!

Maja Marinković i Stanislav Krofak započeli su svoju strastvenu romansu tokom zajedničkog boravka u rijalitiju "Elita". Njihov odnos je bio intenzivan i pun uzbuđenja, ali nakon što su napustili rijaliti, prešli su kroz fazu u kojoj su se distancirali jedno od drugog, stavljajući svoju vezu "na čekanje". Nedavno je Pantera, kako je Stanislav inače poznat, izjavio da ipak neće biti zajedno, što je uzrokovalo pometnju među njihovim obožavateljima i šokiralo mnoge.

Foto: instagram/Maja Marinković

Maja i Stanislav

Prošle noći starleta Maja Marinković šokirala je javnost kada je na Instagram profilu objavila snimak sa MMA borcem Stanislavom Krofakom i time otkrila da su njih dvoje ipak ponovo zvanično zajedno, nakon burne rasprave u emisiji "Narod pita". 

Na objavljenom snimku, Maja je zablistala u belom outfitu, a Stanislav je išao u korak s njom, obukavši takođe belo. Njihov izgled savršeno je odgovarao prilici, a Maja je svojim pokretima očigledno očarala Stanislava, i činilo se da je svaki njen korak bio posebno značajan za njega. Slavlje je trajalo do duboko u noć, a atmosfera je bila ispunjena radošću i entuzijazmom.

Foto: instagram/Maja Marinković

Maja i Stanislav

Stanica koja se bavi popularnim rijalitijem objavila je snimak njihovog slavlja, gde je jasno vidljivo da su svi prisutni bili fokusirani na Maju i Stanislava, što je dodatno potvrdilo da su njih dvoje uvek u centru pažnje i da je njihov povratak zajedno bio veliko iznenađenje za sve.

- Ljubav uvek pobedi - stajalo je u opisu snimka.

BONUS VIDEO: