"GROBLJANSKA TEA TAIROVIĆ" Miona Jovanović POPILA "ŠAMARČINU", Milica Veličković je UNIŠTILA ovim pitanjem!


IZVOR: Republika/O. B. - 03.08.2024 | 23:45


Milica Veličković rešila je da Mioni Jovanović uzvrati na žestok način, nakon što je prozvala u emisiji ,,Narod pita"!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
"GROBLJANSKA TEA TAIROVIĆ" Miona Jovanović POPILA "ŠAMARČINU", Milica Veličković je UNIŠTILA ovim pitanjem!

Rat ljutih rivalki iz rijalitija ,,Elita 7" ne jenjava! Trudna Milica Veličković odlučila je da odgovori pevačici i nekadašnjoj rijaliti učesnici Mioni Jovanović na prozivke u emisiji ,,Narod pita". 

Naime, Milica je na Instagram profilu objavila video snimak u kom Miona nju proziva u emisiji, a potom joj je uputila žestoku prozivku. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović u emisiji ,,Narod pita"

 

- Mogli bi da snima njen stan, kako će, šta će, očigledno ne znaju, treba da se reši taj stan, Terzin, neka razmišlja o tim stvarima. Neka snimi svoj stan, ona je devojka... Ne znam, zaista od kad je ostala u drugom stanju, ja sam spustila loptu, ali eto, očigledno je da ona grabi da uđe u sledeću sezonu, zna da će na taj način biti istaknuta - prokomentarisala je Miona u emisiji ,,Narod pita". 

- Je l' može neko da pita grobljansku Teu Tairović sa Temua da me ubaci u osmicu pošto je njen privatni rijaliti i ona se pita?? A dok me ne ubaci, ako može da mi izda njen stan u Beogradu na vodi, ne smem da snimim svoj u blokovima, a pitanje i da li imam gde da živim - bila je ironična Milica na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Milica Veličković o Mioni Jovanović Elita 7 Zadruga

Ostaje nam da vidimo da li će ljute rivalke iz rijalitija ipak na kraju uspeti da nađu zajednički jezik. Međutim, kako vreme prolazi, Milica i Miona jedna drugoj definitivno ne ostaju dužne kada su prozivke u pitanju. 

BONUS VIDEO: