PLJUŠTE KAZNE I NAKON "ELITE"! Nakon NAPADA na Mionu Jovanović bivša rijaliti učesnica UDARENA PO DŽEPU!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 03.08.2024 | 23:56


Bez pardona!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
PLJUŠTE KAZNE I NAKON "ELITE"! Nakon NAPADA na Mionu Jovanović bivša rijaliti učesnica UDARENA PO DŽEPU!

Neprijateljstvo između bivših učesnica rijalitija ''Elite'', Mione Jovanović i Milice Veličković, nastavlja da se razvija i nakon završetka rijalitija. Njihov sukob nije prestao čak ni kada su kamere prestale da snimaju, a Milica je danas pojačala svoje napade na Mionu na društvenoj mreži Instagram.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Veličković

Rijaliti trudnica Milica Veličković je očigledno odlučila da se ne povuče i da nastavi sa svojim kritičkim istupima, posebno putem društvenih mreža. U najnovijem postu, Veličkovićeva je pokazala da pomno prati emisiju ''Narod pita'', a večerašnji gosti su Lepi Mića, Aneli Ahmić i Miona Jovanović. U svom komentaru, Milica je oštro kritikovala Mionu i uputila joj žestoku provokaciju.

U svom storiju, Milica se obratila "grobljanskoj Tei Tairović", sugerišući ironično "da je ona moćna i da može da utiče na događaje". Pitala je Mionu da je ubaci u Elitu 8, dok je istovremeno izrazila želju da joj izda stan u Beogradu na vodi, za koji je tvrdila da ga ne može koristiti zbog trenutne situacije. Milica je naglasila da ne može da snima svoj stan zbog "blokada", te je postavila pitanje da li uopšte ima gde da živi. Ovaj post jasno pokazuje da Milica nije zaboravila svoje nesuglasice sa Mionom i da je spremna da nastavi sa otvorenim sukobom preko društvenih mreža.

Foto: instagram.com/comaara

Miličin stori

- Je l može neko da pita grobljansku Teu Tairović sa Temua da me ubaci u osmicu pošto je njen privatni rijaliti i ona se pita?? A dok me ne ubaci ako može da mi izda njen stan u Beogradu na vodi. Ne smem da snimim svoj u blokovima, a pitanje i da li imam gde da živim - poručila je Milica Veličković putem Instagrama, a potom i otkrila da je nakon Elite dobila kaznu zbog sedenja na garnituri.

"Pa to je fora da uđe ponovo, ko da ne znamo šta se radi svaku sezonu. Ma da rodi dete živo i zdravo i i mane se rijalitija! Moj savet - oni bi sada nju ponovo tamo, pa da seporodi u 8. užas", prokomentarisao je neko od fanova putem društvenih mreža.

BONUS VIDEO: