SKANDAL EPSKIH RAZMERA U NAJAVI! Anita pozvala Bojanu na OKRŠAJ, dobila brutalnu POVRATNU! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 04.08.2024 | 14:45


Pavlovićeva žestoko uzvratila pobednici "Elite 7"!

Foto: Pink
SKANDAL EPSKIH RAZMERA U NAJAVI! Anita pozvala Bojanu na OKRŠAJ, dobila brutalnu POVRATNU! (FOTO)

Pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović sinoć je izazvala svoju nekadašnju cimerku Bojanu Pavlović na "lajv" meč na društvenoj mreži TikTok i to nakon prozivki koje je dobila od nje.

- Malopre sam videla da me je Bojana prozivala, eto, neka joj neko prenese da je izazivam na "lajv" meč, pa da rešimo šta imamo! - poručila je Anita javno.

Bojana se danas oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram i brutalno odgovorila Aniti, koju je žestoko potkačila.

- Na šta me tačno izaziva ova Grabljivica? Vodim intelektualne razgovore sa ljudima koji znaju bar dve prosto proširene - odbrusila je Bojana.

Foto: Instagram.com

Bojana odgovorila Aniti putem storija

Ali, to nije sve. Bojana je uz objavu dodala i pesmu "Bajadera", koju izvodi Viki Miljković, te tako aludirala na aferu "Bajedara", u koju je Anita upletena. Podsećanja radi, Taki Marinković, koji je čest gost hotela u kom je Anita usnimljena, govorio je o ovoj aferi.

- Video sam snimak, ja sam to znao unapred, Maja je znala neke stvari unapred, ali nikad nije htela da ocinkari. Ne bih želeo mnogo da pričam o tome. Ima tu svačega. Šta ste videli vi, to sam video i ja, znam, ali ne bih da otkrivam više o tome. Te devojke su ušle u "Elitu" da se peru. Zna i Maja, ali neće da priča o tome, mi se ne bavimo prljavim stvarima. Da je Maja bila tamo, unakazili bi je - poručio je Taki za Republiku nedavno.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Taki je nedavno govorio o aferi "Bajadera"

BONUS VIDEO: