IVAN MARINKOVIĆ UHVAĆEN U KLADIONICI: Od sume novca će vam se ZAVRTETI u glavi!


IZVOR: Republika/O. B. - 04.08.2024 | 18:15


Ivan Marinković dobio veliku svotu novca u kladionici.

Foto: Amig show
IVAN MARINKOVIĆ UHVAĆEN U KLADIONICI: Od sume novca će vam se ZAVRTETI u glavi!

Bivši takmičar u rijalitiju "Elite 7", Ivan Marinković, izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama objavom fotografije na kojoj se vidi da je dobio preko 60.000 dinara u kladionici. Ova vest je iznenadila mnoge njegove pratioce, a posebno zbog toga što je Ivan otkrio da se kladio na današnji dan. Otkriveno je da je reč o turniru na Olimpijskim igrama gde je Novak Đoković osvojio zlatnu medalju.

Nakon što je objavio fotografiju dobitnog tiketa, Ivan je dobio veliki broj lajkova i komentara. Mnogi su izrazili oduševljenje i čestitali mu na dobitku, dok su se neki šalili kako bi trebalo da podele s njim sreću u kladionici. Ova objava je izazvala dosta pažnje jer je Ivan odlučio da podeli ovu ličnu radost sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković dobio pare na kladionici

 


Ivan Marinković nije otkrio detalje oko same kladionice na kojoj je ostvario dobitak, ali je jasno istakao da se kladio na Novakov uspeh na Olimpijskim igrama. Novak Đoković je zaista ostvario izuzetan uspeh osvojivši zlatnu medalju na turniru, što je bio veliki sportski događaj koji je privukao pažnju širom sveta.

Ivan Marinković nije stranac kada je reč o aktivnostima na društvenim mrežama. On redovno deli delove svog života sa svojim pratiocima, a ova objava je samo jedna u nizu koje su privukle veliku pažnju. Ivan je poznat po svom entuzijazmu prema sportu, pa nije iznenađujuće što je odlučio da podeli svoju radost oko sportskog dobitka sa svojim pratiocima.

Ivan Marinković je iznenadio mnoge svojom objavom dobitnog tiketa na društvenim mrežama. Njegova odluka da se kladi na turnir Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama se isplatila, a njegovi pratioci su mu pružili veliku podršku i čestitke na ovom uspehu. Ova objava je još jednom pokazala Ivanovu spontanost i otvorenost prema svojoj publici na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: