SKANDALOZNO! Asmin se ODREKAO zvanično ćerke Nore, pa UDARIO na Aneli - "NJENA ĆERKA NEMA OCA"


IZVOR: Republika/O. B. - 04.08.2024 | 19:17


Asmin Durdžić žestoko uzvratio bivšoj Aneli Ahmić!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen
SKANDALOZNO! Asmin se ODREKAO zvanično ćerke Nore, pa UDARIO na Aneli - "NJENA ĆERKA NEMA OCA"

Drugoplasirana superfinalistkinja "Elite", Aneli Ahmić, u intervjuu za domaće medije otkrila je šta ju je najviše šokiralo kada su u pitanju izjave Asmina Durdžića kada je reč o njihovoj ćerki Nori.

Kako je istakla, nju je najviše šokiralo to što je on dozvolio, kako je rekla, svojoj devojci rijaliti zvezdi Staniji Dobrojević da javno priča kako njihova ćerka prosi, a o čemu je još pričala, pročitajte u linku ispod:

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

 

- Ta mentalno poremećena klošarka treba da shvati da je njena majka Jasmina Ahmić ušla u "Elitu" za Novu godinu i rekla da Nori svako daje po marku, dve u tramvaju!!! Njena majka je to izjavila, ne ja, ne Stanija, ja sam samo rekao jeb**e pričao kao da Nora prosi!! I Stanija je ponovila reči Jasmine Ahmić! Taj ološ od Ahmićke treba da shvati da Nora nema oca zbog njenog jezika i jezika njene sestre i majke! Izgovarale su stvari preko kojih ja nikad preći neću - rekao je Alibaba, pa je dodao:

- Stanija im ni za šta nije kriva, htele su popularnost, dobile su je, neka se zahvali Staniji i meni za ulazak u rijaliti, za slavu i 50.000 evra i neka odj**e iz našeg života i prestane tražitim u drugim ljudima krivicu!! Neka sad prosi po tiktoku umesto po tramvaju.

Podsetimo, prošle noći Aneli Ahmić je pred našim kamerama otkrila sledeće:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

- Ne znam što mu to treba, dok je bio sa mnom, bio je normalan, nije se tako ponašao, nije bio cirkuzant, radio je normalne stvari, ovo je cirkus, ne sviđa mi se ovo ponašanje, nije ni bitno, ali mi imamo ćerkicu! Ona će sve to slušati i gledati, ne kažem da sam ja bila bajna i da će ona gledati neke prelepe moje postupke, ali gledaće i njegove, mislim da mu to ne treba, pokazuje ustvari kakav je on bio, a da je on sa mnom bio varka, da je glumio da je poslovan čovek, da je biznismen, ustvari ovo je on! - rekla je Aneli za Republiku, pa nastavila o Asminovom nasilju:

- Čula sam da je rekao da me nikada nije udario, ja o tome nisam htela da pričam! Bilo je tačno onako kako sam rekla i onoliko puta koliko sam rekla. Napolju je izašla slika, Asmin ima tu crtu, ali njega se ne trebaju ljudi poput Miće plašiti, jednoj gospođi uđeš u pekaru, žena ga je prijavila, jer ima potpuno pravo, ali to je van svake pameti! Stanija ko Stanija me ne zanima, to je njegov izbor! Ja ću svoje mišljenje zadržati za sebe, ali tu je on, on pokazuje ko je i šta je i radi koga sve to radi, ja svog muškarca nikada ne bi mogla pustiti da ode u moj grad, u pekatu gde jedem i da napada jednu stariju gospođu, a da ne pričam o Mići! Ti si došao u Srbiju da ti nekome pretiš! Van svake pameti! 

BONUS VIDEO: