IZBIO SKANDAL U DOMU NENADA ALEKSIĆA ŠA: Njegova majka dobila poruku o roditeljima Mione Jovanović - PUKLA BRUKA!


IZVOR: Republika/O. B. - 05.08.2024 | 02:00


Majka Nenada Aleksića Ša dobila jasnu poruku koja je šokirala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
IZBIO SKANDAL U DOMU NENADA ALEKSIĆA ŠA: Njegova majka dobila poruku o roditeljima Mione Jovanović - PUKLA BRUKA!

U sinoćnoj emisiji "Narod pita" voditeljka Maša Mihailović ugostila je Mionu Jovanović, Aneli Ahmić i Lepog Miću. U jednom trenutku uživo u emisiju se uključila majka Mioninog dečka Nenada Aleksića Ša Ljilja Aleksića, koja se obratila porodici Jovanović. 

Lepi Mića se ubacio u razgovor s Ljiljom, te joj je poručio da porodica Jovanović nikada neće prihvatiti njihovog sina zbog ophođenja i njegove prošlosti. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

 

- Njena majka se nikada neće pomiriti što je Miona s tvojim sinom. To što vi navijate, to je drugo. Njena majka je tužna, nesrećna, nezadovoljna, a vi govorite da će biti dobro. Ja verujem šta Ljilja priča, ali njenu majku ne interesuje kako se Nenad prema njoj ponaša, nego što se ona s njim zabavlja. Ona ne želi da se zabavlja s njim. Može da joj daje zlatne poluge, ali jednostavno ga ne vide tu. Imaju pravo kao roditelji, ovde je suština da svako ima svoje pravo, ja komentarišem sa strane. Ljilja je zadovoljna, bila je i nezadovoljna tim ponašanjem, sada vidi da se slažu. Ali Mioninu majku to ne interesuje, ona je tužna i nesrećna žena zbog svega. i izborom svoje ćerke - poručio je Mića, pa nastavio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića u emisiji "Narod pita"

 

- Moji pokojni roditelji su bili zadovoljni moji izborom, a ne može moja ćerka da me ubedi ako sam ja nezadovoljan, ja ću biti ceo život nezadovoljan. Kad krene naopačke, naopačke je ceo život, ko god da priča da će biti neće biti. Miona dobro zna da njena majka nikada neće prihvatiti Nenada.

BONUS VIDEO: